NEVJEROJATNA ŽIVOTNA PRIČA BIOGRAJKE KOJA LJUBAV TRAŽI NA SELU 'Ne samo da me muž prevario, to je radio godinama, a onda sam saznala i da je - gay!'

NEVJEROJATNA ŽIVOTNA PRIČA BIOGRAJKE KOJA LJUBAV TRAŽI NA SELU

Irena Lalin (45) iz Biograda na Moru u popularni show "Ljubav je na selu" prijavila se drugi put i neće, kaže, odustati sve dok ne "pronađe idealnog alfa mužjaka".

- Ljubav, ljubav i samo ljubav! To je jedini smisao života! - objašnjava ova temperamentna Dalmatinka, koja iza sebe ima prilično neugodno bračno iskustvo.

- Sam ulazak u brak, kao i ljubav, od početka su bili laž! A ja sam bila mlada, naivna i slijepa... Ne samo da me prevario, nego je to radio godinama! Ja sam mu bila samo paravan za normalan život, dok je on od mojega napravio laž - rekla je Lalin, koja je u braku bila devet godina, da bi na kraju saznala kako joj je suprug - homoseksualac!

Dalmatinka je otkrila i kako je imala 21 godinu kad se udala, i to poslije samo 15 dana veze, a danas to životno razdoblje opisuje kao svoju najveću pogrešku.

- Sad, kad se svega toga sjetim, hvata me mučnina - izjavila je Irena za RTL.

Ova farmaceutska tehničarka, koja trenutačno radi kao prodavačica u trgovini, bori se za naklonost farmera Denisa (47) iz Mučića kraj Matulja, a hoće li ga uspjeti osvojiti, doznat ćemo u novim epizodama showa "Ljubav je na selu".

Naslovnica Zadar plus