StoryEditorOCM
Zadar plus'BOME MLADENE ŽENA STISLA ŠAKU, NEMA ZAFRKANCIJE PRIJATELJU!'

Procurile informacije da je Brankica na sudu u Zadru digla tužbu za utvrđivanje bračne stečevine!

Piše M.K.
24. svibnja 2018. - 16:07
brankica

"Bome Mladene, žena stisla šaku, nema zafrkancije prijatelju!" - poručio je Mladenu Grdoviću na Facebooku kolega glazbenik.

Je li već bio upućen u pozadinu bračnih faza koje prolaze Grdovići ili se tek zezancijom referirao na fotografiju koju je zadarski pjevač objavio prošlog tjedna, pouzdano ne znamo. No komentar je u novonastalim okolnostima ispao simptomatičan.

Kako su procurile informacije, na Općinskom sudu u Zadru Brankica Grdović podnijela je tužbu radi utvrđivanja bračne stečevine, što je postupak koji se poduzima kad slijedi razvod bračnog para, piše Slobodna Dalmacija.

Svi se sjećaju kako je Grdovićeva supruga razvod zatražila prošle godine, no nakon mjesec dana ga je povukla. Ipak, upućeni tvrde da sa Mladenom Grdovićem ne živi mjesecima.

Pošto je podnijela ovu vrstu tužbe, moguće je da je strastvenom i turbulentnom braku i došao kraj. Brankičin odvjetnik potvrdio je za 24sata da su podnijeli tužbu, no detalje nije komentirao. 

Obožavateljice zadarskog pjevača, sudeći po njihovim komentarima na Grdovićevom Facebook profilu, očito smatraju da brak treba spasiti.

"U dvoje je ljepše i bolje", "Lipo vas je za vidit", "Super, uvijek lijepi..." - neki su od ispisanih komentara.
"Golubići..." - konstatirao je estradni manager Zoran Škugor.
Hoće li i ubuduće "gugutati" ostaje vidjeti...

26. travanj 2024 18:56