StoryEditorOCM
Zadar plusMORATE VOLJETI ŠIMU

Vrsaljko je car! Najveći hipster među 'Vatrenima' ima tetoviranu čak i posljednju večeru, Instagram je otvorio prije pet dana, a govori su mu hit

Piše 100posto.hr
12. srpnja 2018. - 21:06
1440x620_1531395254simemalivida

Šime Vrsaljko velika je faca i, svjesno ili nesvjesno, najveći hipster među našim reprezentativcima. Obožavaju ga suigrači, ali i gledatelji, a kako i ne bi. Šimine urnebesne, ali i dirljive reakcije na pobjedu pravo su blago. Iako je jako ozbiljan igrač, ovaj Zadranin izvan terena čini se prilično duhovit. Pokazao je to i nakon pobjede nad Englezima, kada je na liveu na Instagramu poručio: 'Englezi, la papa, kući spavanje, Hrvati na postolju. Idemo, draga nacijo, veselite se. Englezići blijedi, idemo treniranje... idu kući, ali praznih ruku. Laganini', rekao je Šime i vratio tako za debelo potcjenjivanje koje je stiglo sa suprotne strane.

No, nismo tu da analiziramo utakmicu, već samog Vrsaljka. Ovaj zgodni Zadranin promijenio je imidž posljednjih par godina kako je odrastao. Nedavno ga je kolega Ivan Perišić usporedio s Pablom Escobarom i oduševio ekipu na Instagramu. 'Šime Vrsaljko ili Pablo Escobar? Jedva čekam sljedeću sezonu #narcos', napisao je Perišić i referirao se na hit seriju koja prikazuje uspon kolumbijskog narkobosa. Šimini brčići i frizura inspirirali su Ivana na ovu usporedbu, i možemo se s njime samo složiti.

Ono što ipak najviše privlači pozornost na Vrsaljku jest činjenica da je oslikan kao slikovnica. Prepun je tetovaža. Ruke, prsti, leđa, prsa... Šime se potpuno išarao. Ne znamo čemu su posvećene sve tetovaže, no jednu je posvetio svom bratu, na sebi ima i efektnu tetovažu leptira, a leđa su mu potpuno posvećena vjerskim motivima. Cijela leđa je tetovirao, a najviše u oči upada majka s djetetom (pretpostavljamo Bogorodica), a iznad njih su oslikani anđeli, golubica... Vjerske motive zaključio je prikazom posljednje večere, koju je smjestio na donji dio leđa.

Sigurni smo da će 'pasti' tetovaža i povodom rođenja njegovog prvog sina. Maleni se rodio početkom lipnja zbog čega je Zlatko Dalić nakratko pustio Šimu da bude uz suprugu Mateu na porodu i nepsredno poslije. Tako nije propustio biti uz svog malog Brunu, a potom se upustio ono o čemu će Bruno sigurno slušati cijeli život! Osim što je duhovit, Vrsaljko je i vjeran. Sa svojom Mateom je od srednje škole, a ovih dana proslavili su devet godina veze, a godinu dana braka.

Hit je svakako i Vrsaljkov odnos prema društvenim mrežama. Gospodin je Instagram otvorio prije pet dana. 'Evo, i ja sam nakon osam godina otvorio Instagram', obavijestio je ljude Vrsaljko. Navodno ga je na taj potez nagovorio Dejan Lovren, kojem su na Šiminoj prvoj fotografiji tom prilikom i zahvalili brojni obožavatelji. Pablo, doktor ili kako god - morate voljeti Šimu.

16. travanj 2024 22:36