StoryEditorOCM
Zadar plusI NA PORODILJNOM PRATI TRENDOVE

Doris Pinčić otkrila što je odjenula za krštenje svoje male Gite, i tata oduševio u kombinaciji sa sinom

Piše M.K. / sd
10. rujna 2018. - 12:38
doris-

Velika je fešta bila minulog vikenda u obiteljskoj kući u Sukošanu, gdje su popularna tv voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica i njezin suprug Boris slavili krštenje svoje malene Gite, rođene 27. lipnja.

'Bravo moja prijo!': Doris Pinčić Rogoznica prije dva sata rodila curicu Gitu, suprug objavio sliku, evo kako joj je čestitala poznata Splićanka

Doris i Boris usto su slavili i petu godišnjicu braka, te Dorisin 30. rođendan.

Više nego dovoljno razloga da se familija i najbliskiji prijatelji okupe i uz tradicionalna dalmatinska jela i pjesmu proslave sve ove prigode.

'Tata Pinčić pravi samo lipu dicu!': popularna voditeljica na proslavi 30. rođendana otkrila kako joj izgledaju sestra i brat; U Sukošanu spremaju još jednu feštu

Doris je oduševila svoje pratitelje objavom zajedničke obiteljske fotografije na Instagramu, na kojoj je pokazala da, isko je na porodiljnom, i dalje prati aktualne modne trendove, budući se odlučila za suknju u hit boji jesensko-zimske sezone, tamnocrvenoj ili bordo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretne dane samo pamtim..sretne dane pune smijeha ❤

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

 

U spoju s romantičnom bluzom Doris je ostvarila nepretencioznu i uspjelu kombinaciju, u kojoj je pokazala kako je u vrlo kratkom vremenu vratila vitku figuru.

"Sretne dane samo pamtim, sretne dane pune smijeha" - navela je uz fotografiju.

"Najljepša obitelj", "Neka je Gita sretna", "Najljepše čestitke..." - komentirali su fanovi.

Ovožavateljica je posebne komplimente uputila i tati Borisu, koji je na svom profilu objavio zajedničku fotografiju sa sinom Donatom.

"Baš ste zgodni, Doris oprosti!" - napisala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za krstitke spremni :)

Objavu dijeli Boris (@boris_rogoznica)

 

O "prvoj bračnoj petoljetki", Dorisin suprug Boris Rogoznica ovih je dana zanimljivo govorio u razgovoru za Gloriju.

"Nije poanta braka da se doživi srebrni, zlatni pir, već da su zajedničke godine kvalitetno provedene. Svi parovi se suočavaju s istim problemima i iskušenjima. Razlika je samo u tome što neki probleme uspiju riješiti, prebroditi krize i istolerirati greške, a drugi ne.

Po meni je bitno zajedništvo. Da su dvoje ljudi zajedno u svemu, dobrom i lošem, a ne svatko na svoju stranu. Kada je krizna situacija, mi jedno drugom znamo reci – ok, sada si pogriješio, svjestan si toga. Zato ću ja bas sada biti uz tebe, a ne te ostaviti kad ti je najteže." - ustvrdio je Rogoznica.

19. travanj 2024 03:32