StoryEditorOCM
Zadar plusBABY BOOM U TV SHOWU 'LJUBAV JE NA SELU'

Curica stiže u obitelj nevjenčanog para iz Ražanca, a evo gdje sve još 'slijeću rode'

Piše Tanja Šimundić Bendić / SD
10. rujna 2018. - 16:05
razanac.PNG

Iz popularnog serijala "Ljubav je na selu" ljubav stvarno pršti na sve strane, a dokaz su i dječica koja stalno naviru iza skuta nekadašnjih kandidata.

Evo nam i novog podmlatka, prvo pa žensko stiže u obitelj nevjenčanog para, Valentini Curić iz Čitluka i njezinu Vatroslavu Tijanu iz Ražanca, koji svoje prvo dijete, kćerkicu, očekuju 17. veljače iduće godine. Svim nedaćama usprkos, naklapanjima, protivljenjima obitelji, njihova ljubav je usplamtjela do prinove, a, kako saznajemo, i vjenčanje je najavljeno za 27. srpnja iduće godine.

- Da, da, stiže kćerkica, ženskica, i ja sam prepresretna zbog toga. Draže mi je više od svega da je cura, jer kako nisam imala sestara, sad ću dobiti konačno prijateljicu s kojom ću ići u omiljeni mi šoping, na kave, u druženja, u šetnje. U četvrtom sam mjesecu trudnoće, zadnja dva su mi jako teška zbog mučnina, glavobolja, vrtoglavica.

Ali polako prolazi i to, pa krećemo u slatko iščekivanje – veli Valentina, koja je svog odabranika dovela u Čitluk na upoznavanje s obitelji i rodbinom i pritom pobrala silno oduševljenje dobrim, štoviše mudrim izborom.

Ljubav se uselila i u Mučiće, u dom Denisa Rumca i crvenokose Monike Milinković iz Umaga. Što Denis reče, tako i bude, Monika se iz Umaga preselila u blizinu Opatije, uselila se s Denisom u zajedničku kuću i, kako saznajemo od naših insidera, upravo je obnavljaju za svoj daljnji zajednički život.

Što se tiče Baranje, rode i inače tuda lete, ali jedna posebna se udomaćila u domu Zvonka Koprivnjaka koji je već na prvom blind dateu zapikirao raskošnu Nikolinu Šalić iz Tušilovića.

Gledatelji su sve vidjeli, ta se ljubav lijepo razvijala, pred kamerama ju je Zvonko i zaprosio, a sada je u njihov dom stigla i kćerkica. A sve nam je to otkrio čovjek s planine, Vinko Perković iz Ovrlje kraj Sinja, koji je presretno zaljubljen u damu iz showa, kandidatkinju Mariju Vrdoljak.

- E nego kako, evo imamo već godišnjicu. Malo smo vamo, malo smo tamo, malo doli, malo gori. Imamo di oćemo, moremo kako nam srce želi. A oćemo li se ženit, o tome ne razmišljamo puno jer nam je i ovako dobro. Uglavnom, ja prodajem kuću i mislin uzet nešto na moru oko Trogira.

Dvadeset godina san živija u brdu, u suroj planini, oću malo uživat, ić na lignje, s barkicom. Marija isto prodaje svoju kuću, pa bi i ona uzela nešto ovde. I tako nas dvoje ko dva goluba na grani – kaže nam Vinko.

A što je bilo s ljubavi Andre Bogunovića Capitana iz Baćinskih jezera i njegove Marine Peštaj iz Zagorja? Pukla je ko cvrčak. Od sve one velikepompe, siline obrata, rastuženih kandidata, iznevjerenih žena, od Andre i Marine na kraju nije bilo ništa. Andre kormilari Baćinskim jezerima, a Marina je, kažu nam naši izvori, otišla na svoje brege.

"Ljubav na selu" iz godine u godinu donosi brojne ljubavne zaplete, ali i podosta novih veza i ljubavi. Uoči nove sezone i nekoliko novih predstavljenih hrvatskih farmera koji preko TV ekrana i popularnog showa traže svoju družicu, pobrojat ćemo dio dječjeg bataljuna koji se u žaru ljubavi stvorio tijekom ovih godina.

Prvi par koji je izmijenio zavjete bili su Mato Smolčić iz Ratkovca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane. Nikolina, prisjetimo se, čim je na najavi vidjela Matu, svojima kući najavila je kako će se za njega udati. Danas imaju dvoje djece.

Amor se zakopao u srca i Nikoline Bunčić i Stjepana Pavlića, danas bračnog para koji sa svoje dvoje djece živi u Gredi pokraj Siska. Brojnost pojačavaju i Tomislav i Karolina Copić, te Mihael Sklizović i Sara Hrnčić, sa po jednim djetetom.

Ljubavni show je pratio i Ličanku Draganu Vojnović koja se tijekom snimanja stalno svađala i zadirikivala s današnjim suprugom Nemanjom Blanušom. Ali u stilu tko se tuče, taj se voli, danas imaju jedno dijete i još jedno na putu. A tu je i Imoćanin Ante Dogan kojeg je zaintrigiralo pismo Karoline Žalac, a rezultat je ulazak u bračne vode. Što donosi nova sezona, vidjet će se uskoro.

25. travanj 2024 18:53