StoryEditorOCM
Zadar plusTAJNA TANKE LINIJE PREDSJEDNICE ZALUDJELA I DRUGE POZNATE

Halid Bešlić izgubio 15 kg, članovi Opće opasnosti čak 35!

Piše Jutarnji.hr
8. listopada 2018. - 21:02
grabar-kitarovic12-260618

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u posljednje je vrijeme vidno smršavjela. Mnogi kažu da nikad nije izgledala bolje pa se svi raspituju o tajni njezine linije. Radi se o liposukcijskoj dijeti koja se, kako smo pisali ranije, sastoji od tri obroka na dan. Kruh i slatkiši su zabranjeni, a dijeta se uglavnom provodi 10 dana. Glavni se obrok u danu temelji na mesu, ribi i kuhanom povrću, a za doručak i ručak se jedu domaći šejkovi.

Grabar-Kitarović je u tom režimu prehrane za doručak jela kaloričnu hranu da izdrži cijeli dan, no bez kruha. Tijekom dana bi predsjednica ponekad pojela salatu. Posljednji obrok oko 18 sati mora biti lagan, a predsjednica je za večeru najčešće jela pečeni pileći file i organsko povrće. Slatko je odbacila. Njezin su primjer slijedili mnogi poznati, pa su članovi benda Opća opasnost izgubili ukupno 35 kila, a tom je dijetom zadovoljan i popularni pjevač Halid Bešlić, piše RTL.

'Ako ne stanete u svoju prijašnju garderobu iz mlađih dana ili vozilo koje ste vozili do sada, probajte liposukcijsku dijetu, mi jesmo. Ponovno smo u starim stvarima od prije i vozilu koje je isto, a mjesta ima koliko god treba', kaže pjevač Opće opasnosti Pero Galić.

Halid Bešlić potvrđuje da je istina da se liposukcijskom dijetom u kratkom roku mogu izgubiti kilogrami. On tako kaže da je za 15 dana skinuo 13 kilograma, rekao je za RTL.

Unatoč ovakvim rezultatima, stručnjaci kažu da liposukcijsku dijetu ne treba primjenjivati na duge staze.

23. travanj 2024 23:05