StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: SVE JOJ DOBRO STOJI

Sabina Glasovac saborskim skalama sišla kao na manekenskoj pisti

Piše Slobodna Dalmacija
31. listopada 2018. - 18:41
10434065

Kad vidimo sve te modne opcije i kombinacije u kojima SDP-ova zastupnica Sabina Glasovac dolazi na posao, "pucamo" od znatiželje da vidimo koja sve blaga skriva njezin ormar.

Od romantičnih haljina s uzorkom, poslovnih haljina u kombinaciji sa štosnim sakoima i uvijek jako dobrim štiklama i balerinkama, ova Slavonka sa zadarskom adresom modno oduševljava svakom svojom pojavom.

Bilo je tako i danas, kad je u Sabor stigla u izvrnoj sivo-roza kombinaciji, koju bi svaka poslovna žena mogla zamisliti na sebi, samo je pitanje bili svakoj jednako dobro pristajala.

 

U sivim hlačama visokog struka, tipa culottes, Glasovac se spustila stepenicama u pravom manekenskom motu i opravdala sve dosadašnje medijske epitete po kojima je najbolje odjevena hrvatska političarka.

Model hlača u kojima je danas snimljena SDP-ova zastupnica trebao bi biti jedan od ključnih komada jesenske garderobe. Ukoliko su načinjene od podatnog i kvalitetnijeg štofa, culottes hlače jedan su od najzahvalnijih komada garderobe u kojima se žene osjeaju komodno i nesputano, a kombinirane na višu potpeticu daju vrlo ženstven i elegantan dojam.

26. travanj 2024 22:31