StoryEditorOCM
Zadar plusMIRO BAJLO NIJE MOGAO SUSPREGNUTI SUZE

Dosad neviđeno u 'Životu na vagi': Zadranin izbačen jer se udebljao 3,6 kila

Piše L.L.
1. studenog 2018. - 10:47
bbimagehandler.ashx

Nakon što je vaga Mariju pokazala +0,8 kg, na istu je stupio njegov par Miro. Iako se nadao da će spasiti Marija, dogodilo se dosad neviđeno u tri sezone "Života na vagi“. Miro je, naime, imao plus od 3,6 kg te je automatski diskvalificiran jer pravilo kaže da kandidati, koji na vaganju ostvare dva ili više kilograma viška, automatski napuštaju show.

"Imao sam predosjećaj, znao sam da mi se bliži kraj. Nisam unosio dovoljno hrane, metabolizam nije radio“, kazao je Miro, koji nije mogao suspregnuti suze, te je komentirao da zna kako će svi oni koji ga poznaju reći da se opet vratio na stare staze.

Miro je u "Život na vagi" došao sa 151,8 kg, a sada ima 128,1 kg, što znači da je skinuo 23,7 kg. U svom pismu obećanja napisao je da mu je najvažnija odluka bila prijaviti se u show te da želi živjeti kako bi njegova djeca imala zdravog tatu.

Jutro nakon Mirova ispadanja sliježu se dojmovi. Mario komentira kako je sve tiho nakon njegovog odlaska, a Irena je pokušala oraspoložiti Baru, kojeg je Mirov odlazak pogodio.

Kandidatima su u kuću došli pobjednik prve sezone, Ivan Krolo te finalistica druge sezone, Jelena Putnik, koji će im biti motivacija u narednim danima jer će s njima jesti i spavati. Odmah su krenuli s treningom, a Krolo i Jelena su im nagovijestili da ih neće štedjeti.

Karamele i palačinke

Jelena i Krolo odlučili su provjeriti koliko su kandidati postojani kada je u pitanju slasna hrana i mogu li joj odoljeti. Naime, par koji pojede obrok ima pravo na dva koluta za bacanje, a njime gađaju u metu. Par koji bude imao najviše pogodaka, osvaja nagradu - minus jedan kilogram na vaganju. Prvi su izazovu pristupili Domagoj i Irena, koji su odlučili da će Irena pojesti karamele i palačinke, a Domagoj gumene bombone, hot-dog i miniburgere. Osvojili su ukupno šest bodova.

Alen i Marko također su pokleknuli, pojeli su palačinke i burger, a osvojili su dva boda. Josipa i Biserka su odbile hranu, baš kao i Marijo i Petar. Marijo je rekao da ga ne privlači ništa od hrane te je odbio jesti. Nina i Luka su odabrali pojesti miniburgere, a nakon toga su odabrali još i palačinke jer su pretpostavili da su Domagoj i Irena puno pojeli. Osvojili su pet bodova te odlučili uzeti još hrane. Na kraju su osvojili šest bodova, baš kao Irena i Domagoj, te su odlučili da im je to dovoljno bodova.

S obzirom da su Luka i Nina te Domagoj i Irena izjednačeni, moraju ići u pripetavanje, no neće morati jesti nego će svaki član para dobiti četiri koluta kojima će gađati metu. Irena je pogodila tri, Domagoj četiri, Nina jedan, baš kao i Luka. Prema tome, minus jedan na vagi dobili su Domagoj i Irena, ali su odlučili odmah odraditi trening kako bi potrošili pojedene kalorije.

Sanja je za kandidate pripremila posebnu radionicu - dovela ih je u restoran kako bi im pokazala što mogu naručivati, a da to i dalje bude zdrava hrana. Pred njih su konobari donijeli plate s pomfritom, roštiljem i umacima, što je izazvalo oduševljenje, a Jelena je prokomentirala da u njezinoj, drugoj sezoni kandidati nisu toliko vapili za nezdravom hranom. Ipak, kandidati su pod Sanjinim vodstvom odabrali zdrave obroke, poput povrća sa žara, mesa sa žara i vode.

23. travanj 2024 10:30