StoryEditorOCM
Zadar plusPUTEVIMA JEDNE MOLITVE

Danijela Martinović postala duhovni govornik; prvo predavanje održala je u Zadru

5. prosinca 2018. - 13:50
Danijela Martinović

- U petak sam u crkvi sv. Frane u Zadru održala legitimno svoje prvo predavanje. Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s - neopisiva čarolija!, pohvalila se Danijela Martinović na svom Instagramu.

Ova splitska pjevačica prvi puta pred publiku je kao govornik stala na nedavno održanoj konferenciji TEDx u Zagrebu te progovorila o o patnjama kroz koje je godinama prolazila. Iako glazbu nikako ne zapostavlja, predavanjem u crkvi sv. Frane pokazala je da je očito pronašla svoju novu životnu misiju te da je sada fokusirana na putove molitve.

- Hvala mom srcu koje mi jasno i razgovijetno šalje koordinate i smjernice. Nemam više izbora... mogu ga samo slijediti, napisala je na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U petak sam u crkvi sv.Frane u Zadru održala legitimno svoje prvo predavanje Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s - neopisiva čarolija! ? Hvala Tanji i Igoru Blaslovu na pozivu i povjerenju. Hvala što ste me pustili da govorim. Hvala svim divnim ljudima koji su bili i svojom toplinom učinili tu večer neprolaznom. Uvijek ćete ostati prvi! To se nikada ne zaboravlja! ? Hvala mojoj @ana1babic koja me tako prirodno i spretno vodila kroz govor. Također, veliko hvala časnim sestrama Emili, Boženi i Kseniji, provincijalu fra. Andriji, gvardijanu fra. Anselmu, fra. Vladi, fra. Šandru te fra. Stanku.? Hvala mom ? koje mi jasno i razgovijetno šalje koordinate i smjernice. Nemam više izbora...mogu ga samo slijediti!

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Danijela je pohađala autogene treninge, postala je i theta-praktičar, osoba koja ulazi u stanje theta-moždanih valova i tada jasnije vidi problem osobe koju tretira. Uz to, lani je bila i na duhovnom putovanju u Nepalu.

Uskoro pokreće i svoj YouTube kanal naziva #Danijelabezfiltera na kojem će pričati s ljudima koji je inspiriraju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(Raz)mislite o tome... #šalabahterživota

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

20. travanj 2024 04:44