"ZEMLJO MOJA" NAPISALA SAMANTHA PEDIŠIĆ A UGLAZBIO TOMISLAV PEHAR Tri zadarska tenora snimila novu pjesmu

- Trojica vrsnih zadarskih tenora Ivica-Ićo Sikirić, Duje Stanišić i Mario Marić izvođači su nove pjesme „Zemljo moja“ koju je napisala mlada bibinjska pjesnikinja Samantha Pedišić. Samanthi je tek 20 godina, a već je izdala svoju zbirku pjesama „Dođi na kafu“, s lakoćom piše metaforične tekstove i zasigurno je velika buduća zvijezda našega kraja, kazao nam je Tomislav Pehar, prof. glazbene kulture, skladatelj i producent koji je navedenu pjesmu i uglazbio.

Riječ je o skladbi domoljubnog karaktera za čiji je spot zaslužan Igor Goić. Svjetlo dana ugledat će 11. prosinca, točno u podne.

- Spot je sniman u Privlaci, Tulovim gredama, Zadru i Bibinju, mislim da je izvrstan kao i sama pjesma koja nije klasično domoljubna i vjerujem da će zaživjeti u ušima slušatelja i izvan same Zadarske županije, rekao nam je uoči premijere spota skladatelj Pehar.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

FOTO: POSJETILI SMO NOVE PROSTORE PRVE POLICIJSKE POSTAJE ZADAR NA VOŠTARNICI Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!

Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!
Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u centru grada, u zgradi suda, uskoro sele na no...
Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!