StoryEditorOCM
Zadar plusFILMSKA LJUBAVNA PRIČA

Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona ga dostojanstveno čekala 11 godina! Dunja i Ante Gotovina ovih dana uživaju kao par, no dugo su na to čekali

Piše 100 posto
7. prosinca 2018. - 21:00
1440x620_1544178941gotovine

Ante i Dunja Gotovina pojavili su se na dodjeli priznanja zaslužnim pojedincima i organizacijama koje su dale poseban doprinos razvoju pomorstva i unutarnje plovidbe. Priznanja je dijelio ministar Butković, a par Gotovina bio je u publici, pratili su s ponosom svoje sugrađane, piše 100 posto. 

Poznati par uživa posljednjih mjeseci uživa u ljubavnoj idili i aktivnostima koje ih vesele, prije par dana pogledali su u zagrebačkojAreni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade. Bračni par Gotovina uvijek bodri svoje poznate sugrađane. Nakon svega kroz što je prošao, Ante Gotovina povukao se u svoj rodni kraj, uživa u privatnom poslu i bračnom životu. Živi samozatajno, ne želi da se oko njega diže ikakva bura.

Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Uživa u drutšvu voljene žene i obiteljskoj atmosferi. Zaslužio je to poznati par, 11 godina čekala je umirovljena pukovnica HV-a da svog supruga ponovno vidi i zagrli, a želja joj se ostvarila u studenom 2012. godine. Obitelj se ujedinila.

Nikog nije iznenadilo što je Dunja vjerno čekala svog supruga. Oni bliži paru znaju da koliko je njihova ljubav iskrena i velika. Dunja se držala snažno i dostojanstveno dok je svog supruga čekala, kao u potpunosti ravnopravna partnerica svom suprugu. Ante se u nju zaljubio čim ju je vidio, a sretan je bio i kada su se vjenčali u srpnju 1995. godine. Dvije godine kasnije na svijet je stigao njih sin Ante, kao kruna ljubavi.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

 

25. travanj 2024 01:02