LUKA MODRIĆU DOBIO 'TITULU' KAKVU SIGURNO NIJE OČEKIVAO Nogometaš proglašen 'seks simbolom'

LUKA MODRIĆU DOBIO 'TITULU' KAKVU SIGURNO NIJE OČEKIVAO

O ukusima se ne raspravlja, ali standardna estetska "pravila" ipak postoje. Zna se kako izgleda idealan muškarac, a koje bi pak fizičke karkeristike trebala posjedovati savršena žena - bacite samo oko na naslovnice vodećih svjetskih magazina.

S nih će vam se redom smiješiti visoki Apoloni, mišićavi i utrenirani, žene će vam bacati zavodnički pogled i naglašavati svoj struk. Svi su, dakako, retuširani i utegnuti, pomno namješteni i posebno našminkani, ali složit će se svi - i oku ugodni.

U Japanu su ta "pravila", čini se, naišla na mali otpor, i to kada se pojavio - Luka Modrić. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u ovoj je dalekoistočnoj državi proglašen, naime, seks simbolom, prenose 24 sata.

"Modrića u Japanu smatraju jednim od najprivlačnijih nogometaša na kugli zemaljskoj", objasnio je japanski urednik Vicenteu Azipicarteu, jednome od autora Modrićeve biografije.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Bemus Sport 🇹🇭@BemusSport

Nuestro genio 🧞‍♂️ japonés 🇯🇵
Takuya Yumori charlando con @lukamodric10 sobre los próximos proyectos en Madrid para 2019. #2019

6

See Bemus Sport 🇹🇭's other Tweets

Twitter Ads info and privacy

 

Tisućama japanskih žena Modrić je primjer pravog muškarca i zrači neodoljivom privlačnošću kakvu nemaju ni objektivno najzgodniji nogometaši svijeta poput Cristiana Ronalda, ali to je sasvim u skladu s njihovim kulturološkim doživljajem "idealnog muškarca".

Kažu da im nije toliko bitan fizički izgled - Lukina privlačnost krije se u njegovom uspjehu, teškom životnom putu, ratnim godinama koje je proveo u svom Zadru, igrao nogomet dok su na nebu iznad njega pucale granate, neimaštini... Sve to dalo mu je "kompletnu osobnost", mnogo važniju od "pločica" na trbuhu.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

UZ POMOĆ VR NAOČALA UPOZNAJTE DONATOV GRAD Zadar dobiva prvu virtualnu šetnju kroz povijest s uključenim animacijama; Moći ćete vidjeti kako je izgledao Forum, ali i IV. Križarski pohod 1202. godine

Zadar dobiva prvu virtualnu šetnju kroz povijest s uključenim animacijama; Moći ćete vidjeti kako je izgledao Forum, ali i IV. Križarski pohod 1202. godine
Turistička agencija Magic Croatia odlučila je predstaviti potpuno drugačiji, skoro zaboravljeni Zadar koristeći ...
Zadar dobiva prvu virtualnu šetnju kroz povijest s uključenim animacijama; Moći ćete vidjeti kako je izgledao Forum, ali i IV. Križarski pohod 1202. godine

FOTO: ŠTO SVE OTKRIVA IZLOŽBA "BICIKL - LJUBAVI MOJA" U ZADARSKOM ARHIVU Prvu biciklu u Zadar donio je Luxardo prije 142 godine, prvu je vozio Šime Bajlo, a njegov imenjak je sto godina kasnije postao najbolji zadarski bicklist svih vremena!

Prvu biciklu u Zadar donio je Luxardo prije 142 godine, prvu je vozio Šime Bajlo, a njegov imenjak je sto godina kasnije postao najbolji zadarski bicklist svih vremena!
Kakve veze ima poznato zadarsko piće Maraschino s biciklom? Na prvu, i nema neke velike poveznice. Ipak, priča j...
Prvu biciklu u Zadar donio je Luxardo prije 142 godine, prvu je vozio Šime Bajlo, a njegov imenjak je sto godina kasnije postao najbolji zadarski bicklist svih vremena!