StoryEditorOCM
Zadar plusHVALEVRIJEDNA AKCIJA KK DIDADORE

Predane donacije Udruzi za autizam i župi Srca Isusova

Piše Zadarski.hr
10. siječnja 2019. - 19:50
Vučetić, Kapitanović i Barić

Članovi Košarkaškog kluba Diadora, Antonela Kapitanović i Josip Vučetić jučer su predali vrijednu donaciju potrepština Kabinetu za ranu prevenciju zadarske udruge za autizam. Zahvaljujući klupskoj inicijativi #Entuzijasti su na utakmicama prije Božića skupljali novčana sredstva namijenjena pomaganju Udruge, ali i siromašnima župe Srca Isusova.

"U predbožićnoj akciji na domaćim susretima našeg Kluba prikupljeno je ukupno 2770 kuna od čega je polovica donirana najpotrebitijima u župi Srca Isusova" - naglasio je Josip Vučetić, tajnik KK-a Diadora.

Nina Barić i Nikolina Jezernik iz Kabineta za ranu prevenciju autizma, zahvalile su se na donaciji te istaknule kako se Udruzi stalno javljaju novi članovi. Zato im ova gesta puno znači.

"Iznimno smo sretni i zahvalni što su naši članovi još jednom pokazali svoje veliko srce, jer ovu donaciju ne bi bilo moguće realizirati bez njih. Ovim putem pozivam i ostale sugrađane da se uključe i pomognu uplatom na žiro račun Udruge za autizam Zadar: HR7124070001100351837“, izjavila je Antonela Kapitanović iz Diadore.

 

25. travanj 2024 07:08