PAŽANIN DOŠAO "U BABINE" KOD DORIS PINČIĆ, PA OTKRIO BIZARAN DAR KOJI JOJ JE DONIO Muž voditeljice ispalio zbog pratiteljice

PAŽANIN DOŠAO

Ako bi sudili po njihovim objavama na društvenim mrežama, bračni par Doris i Boris Rogoznica imali su nadasve zanimljiv dan. Počeo je, naime, ponešto neugodno, Borisovom raspravom s pratiteljicom na Instagramu, potaknutom najobičnijom košuljom, koja je završila, nepotrebno, pjevačevim vrlo oštrim riječima.

Sve je krenulo benigno, Boris je želio najaviti svoju novu pjesmu i spot, i uz najavu zakačio svoju fotografiju u karo košulji, na što je jedna njegova pratiteljica imala želju komentirati kako je, valjda, uvijek u istoj, pa je napisala: "Zanima me kada ćeš malo promijeniti košulju?".

Javne osobe otvaranjem javnih profila na društvenim mrežama naprosto pristaju da ih njihovi fanovi, pratitelji, kritičari bilo što pitaju, u toj je interakciji i osnovni smisao postojanja istih, no ovo je pitanje uspjelo začuđujuće isprovocirati glazbenika, koji je uzvratio podužim "monologom".

Nije bilo nezanimljivo, pače je i pohvalno, čuti Borisov stav da "ne mijenja košulje i majice 2 puta dnevno radi naslikavanja". Valjda se samo šalio kad je ustvrdio da se tušira kad mu žena kaže "moga bi se malo oprat". No kad je pratiteljici iznervirano poručio "j**ala te košulja!" prevršio je mjeru dobrog ukusa i pristojnosti.

Očito je to i sam shvatio, pa je s Instagrama uklonio neugodnu prepisku.

Cijelom je danu odlučio dati drugačiji ton objavom fotografija s obiteljskog ručka, a kojem je par ugostio splitskog kuhara Ivana Pažanina.

"Raznježili smo Ivana Pažanina, cure navalite sad ili nikad!" - pozvao je tako Boris, objavljujući fotografije na kojima se popularni splitski chef šarmira malenu Gitu, kćerkicu para Rogoznica.

I sam se Pažanin pohvalio kako u goste nije došao praznih ruku.

"Znam šta triba donit u babine i gotovo!" - ustvrdio je Dorisin prijatelj sa seta showa "Tri, dva, jedan kuhaj!" otkrivši prilično bizaran dar koji je, čini se, oduševio najmlađu članicu familije.

 

Naslovnica Zadar plus