"MINISTAR" OBRANE POSTAJE TATA Prošli su zajedno sve i svašta, Antonia je zbog ljubavi prema Subašiću bila pod strašnim pritiskom. No, dobili su svoju bajku - zasluženo!

Šetnja Zagrebom otkrila je tajnu, vratar Danijel Subašić i njegova djevojka Antonia Bozza postat će roditelji. Čak i da je htjela, Antonia bi teško mogla skriti trudnoću. No, za to zaista i nema potrebe. Nakon svega što su prošli, zaista su Subašić i Antonia zaslužili uživati. Zajedno su već 17 godina, a tijekom tog perioda prošli su i teških trenutaka.

Nekad drama, danas uživancija

Trenutno im cvjetaju ruže, žive u Monacu i pripremaju se za prvo dijete, no nekad je situacija izgledala znatno drugačije. U vezi su od srednje škole, nakon koje se Subašić intenzivnije posvetio nogometu, a Antonia Filozofskom fakultetu. Ono što je bio problem u vezi jest neodobravanje njenog oca, koji se nije mirio s činjenicom da je Danijelov otac pravoslavne vjeroispovijesti. Obiteljske razmirice bile su žestoke pa je otac kćeri prijetio i potom završio priveden zbog obiteljskog nasilja.

Ljubav koja je pobijedila sve prepreke

Ni takva situacija nije utjecala na vezu para pa su vrlo brzo počeli živjeti zajedno. Njihova ljubav sve je prepreke uspjela pobijediti, a dijete će stići kao prava kruna ljubavi koja traje već skoro 20 godina. Da je Antonia najvažnija osoba u životu, Subašić nije skrivao ni kada je s Vatrenima osvojio svjetsko srebro prošle godine. 'Moja supruga, moja stijena, moja kraljica', poručio je nakon svega Subašić svojoj brineti.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije