StoryEditorOCM
Zadar plusTURISTIČKA ZAJEDNICA POZIVA ZADRANE NA SUDJELOVANJE U MAŠKARAMA

Karneval kreće u petak, donosimo detaljni program

Piše Zadarski.hr
28. veljače 2019. - 14:04
maskare_zadar56-110218

Po završetku dvodnevnih veselih i maštovitih dana dječjeg Karnevalića 057 slijedi trodnevni program Zadarskog karnevala, koji započinje već u petak na Narodnom trgu nastupom grupe Jimmy Shakers u 20 sati, a nakon kojeg slijedi koncert grupe Jeremiah´s u 21:30.

U subotu na Narodnom trgu od 11 sati možete uživati u jutarnjem koncertu Ante Jeličić Tria i Elene Stelle te promenadnom nastupu Zadarskih mažoretkinja, a od 19 sati kreće karnevalski DJ program i scenski nastup Disco Magic Banda. Pridružite se zabavnom programu uz voditelje u 21 sat kada će se birati najbolje pojedinačne maske te zaokružite subotnju večer uz glazbu, roštilj i pivo koje nam je ove godine poklonio zadarski Turisthotel! Istodobno, koncert grupe Kanela počinje u 21 sat u Varoši, a za dobro raspoloženje pobrinut će se DJ Angelo.

U nedjelju pozivamo sve roditelje s djecom na dječji karnevalski program na Narodnom trgu s kostimiranim likovima i animaciju u 11 sati.

Centralni događaj Zadarskog karnevala započinje okupljanjem maškarane povorke na Liburnskoj obali u 14 sati. Kretanje povorke možete pratiti od 15 sati, a vesele grupe predstavit će se žiriju na pozornici kod Arheološkog muzeja i na Narodnom trgu. Na glavnoj pozornici na Narodnom trgu povorku će dočekati grupa Zaratino, a točno u 18 sati dodijelit će se nagrade najboljim grupnim maskama. I za nastavak dobrog provoda pobrinut će se grupa Zaratino.

Ukoliko je netko još zainteresiran pridružiti se nedjeljnoj povorci, slobodno se javite u Turističko informativni centar gdje možete preuzeti obrazac za prijavu.


 


 

18. travanj 2024 23:41