StoryEditorOCM
Zadar plusGRADELADA I ZADARSKI.HR VODE VAS NA NEZABORAVNO GASTRO PUTOVANJE

7 dana kroz 7 zadarskih restorana!

Piše Promo
7. ožujka 2019. - 19:20
image004

Poštovani gurmani,

Gradelada u suradnji sa portalom Zadarski.hr organizira nezaboravno gastro putovanje koje traje 7 dana, a vodi vas kroz 7 zadarskih restorana! 

Tjedan počinje u ponedjeljak, 11. ožujka i traje do nedjelje, 17. ožujka.


 

 

Restoran BRUSCHETTA

Mediteranska i dalmatinska kuhinja je tradicija, stil života, strast! Ambicija nam je da kroz ovo gastro putovanje što više približimo mirise i okuse Mediterana, Dalmacije, Hrvatske prateći njenu tradiciju kulinarstva, njene gastro delicije, karakteristične namirnice i načine kuhanja jela. U pripremi naših jela koristimo maslinovo ulje renomiranih domaćih maslinara. 

Zadovoljstvo nam je kuhati za Vas.

CIJENA MENU = 150,00 Kn

3 slijeda - (predjelo, glavno jelo, desert)


Rezervirajte na 023 312 915

Adresa: Mihovila Pavlinovića 12, 23000 Zadar

Web: www.bruschetta.hr

Facebook: @bruschetta.hr

Instagram: @bruschetta.hr

 

 

Restoran GLADNE OČI

Maslinovo ulje, jadranska riba, meso na žaru… Zadarski restoran Gladne oči će vam ponuditi i više od toga.

Izvanrednu i spontanu hranu, vlastitu viziju domaće tradicionalne kuhinje, koristeći isključivo domaće namirnice i svježe sezonske proizvode.

Na kraju, Gladne Oči nisu samo hrana i vino, već dobro vam poznati ugođaj kojem se uvijek rado vraćate.

CIJENA MENU = 135,00 Kn

(Mesni i Riblji menu u 3 slijeda)


Rezervirajte stol na 023 213 992

Adresa: Sutomiška 3, 23000 Zadar

Web: www.gladneoci-zadar.eatbu.hr

Facebook: @gladneocizd

Instagram: @gladneocizadar


 


Restoran KORNAT ZADAR

Od prvog dana kad smo otvorili „Kornat“, otvorili smo vrata našeg doma. I tako želimo da se naši gosti osjećaju; dobrodošli u naš dom. Gdje sve naše drage dočekujemo i ispraćamo sa svim najboljim što možemo ponuditi; našom ljubavi prema hrani, radosti življenja, emocijama, zadovoljstvom, karakterom, ljubaznosti, šarmom, našim ponajboljim vinima. Uz pogled na sve brodove koji ulaze i izlaze u luku, pogled na spektakl sunčevog zalaska, na more, na bonace, tramontane i buru. U ovom brzom životu, zaustaviti trenutak, vratiti se s mirisima i okusima u najudobnije mjesto našeg srca. I zato smo tu. S otvorenim vratima našeg doma.

Vaši: svi iz „Kornata“

CIJENA MENU = 150,00 Kn

4 slijeda - (hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo, desert)

 

Rezervirajte na 023 254 501

Adresa: Liburnska obala 6, 23000 Zadar

Web: www.restaurant-kornat.hr

Facebook: @restorankornatzadar

Instagram: @ restoran_kornat_zadar

 

 

Restoran MALO MISTO

Malo misto je restoran sa 50 godina dugom obiteljskom tradicijom. Smješten je u starom gradu samo par metara od glavnog trga. Kombinacija tradicionalnog i modernog pružit će vam poseban ugođaj na našoj prekrasnoj otvorenoj terasi, koja je oaza mira u samom centru grada. Radimo sa lokalnim proizvođačima hrane i pripremamo hranu na tradicionalan način, a naročito se ponosimo našim jelima pripremljenim na roštilju s drvenim ugljenom. Bili bismo počašćeni ugostiti vas u novouređenom prostoru restorana.

Hvala na posjeti i dobar tek!

CIJENA MENU = 100,00 Kn

3 slijeda - (predjelo, glavno jelo, desert)

 

Rezervirajte na 023 301 831

Adresa: Jurja Dalmatinca 3, 23000 Zadar

Web: www.malo-misto.com

Facebook: @malomistozadar

Instagram: @restaurant_malo_misto

 

 

Restoran OX MEET & EAT

U srcu Zadra, u staroj gradskoj četvrti Varoš, početkom kolovoza otvoreno je novo trendy mjesto Ox - meet and eat. Za njegov vizualni identitet zaslužan je Ante Filipović Grcić dok je interijer djelo mladog zadarskog arhitekta Ivana Vlahovića. Koncept prostora je zadan kao industrijski te prevladavaju tamne boje, zidne obloge su napravljene od karboniziranih daski s ukrasima od mesinga, a točionik je napravljen u obliku betonske makete tvornice.

Iako je prvotno osmišljen kao restoran, raznolikom ponudom stvoren je prostor za druženja uz kavu i novine jer nudimo vlastiti blend kave, te nekoliko vrsta koktela, ginova, whiskeya ili craft piva.

U ponudi su bogati doručci, paste, rižota, salate, krem juhe, burgeri, biftek u nekoliko izdanja, jela za djecu, bezglutenski obroci, deserti i niz drugih neodoljivih zalogaja. Domaća priprema i lokalne namirnice pretvaraju svaki zalogaj u posebno uživanje. Mesni specijaliteti ovdje se jednostavno moraju probati, a među njima se najviše naručuje T-Bone steak koji budi znatiželju svim zaljubljenicima u bogate okuse.

Ukoliko vas je OX – meet and eat zaintrigirao svojim šarmom i ponudom, posjetite i službenu Facebook i Instagram stranicu.

CIJENA MENU = 112,00 Kn

3 slijeda - (predjelo, glavno jelo, desert + čaša vina)

 

Rezervirajte na 097 750 6451

Adresa: Stomorica 5, 23000 Zadar

Facebook: @oxmeetandeat

Instagram: @ox_meet_and_eat


 

Restoran PAŠTA & SVAŠTA

Mi smo maleni obiteljski bistro koji je svoja vrata otvorio 04.04.2014 godine te se istaknuo kao nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje domaće tjestenine. Koristimo dnevno svježe namirnice i pripremamo raznovrsne umake u trenutku Vaše narudžbe s kojima sljubljujemo našu tjesteninu. Posebnim ovaj bistro svakako čini i poluotvorena kuhinja gdje vidite kako se Vaša naručena namirnica obrađuje i priprema.

CIJENA MENU = 100,00 Kn

3 slijeda - (predjelo, glavno jelo, desert)


Rezervirajte na 023 317 401

Adresa: Poljana Šime Budinića 1, 23000 Zadar

Web: www.pastasvasta.com

Facebook: @pastasvasta

Instagram: @pastasvasta


 

Pizzeria TRI BUNARA 

Malena smo i obiteljski vođena pizzeria s jako dugom tradicijom. Već 40 godina nalazimo se u srcu grada i svoju rustikalnu privlačnost održavamo sočnim pizzama na bazi tankog tijesta i kvalitetnih sastojaka s mnogo mediteranskog utjecaja.

Otvoreni smo davne 1979. godine kao prva pizzeria u gradu i još smo uvijek ozbiljni u namjeri da vas razmazimo odličnom pizzom!

Dobar tek!

CIJENA MENU = 75,00 Kn

(Pizza + salata + piće po odabiru)

 

Rezervirajte na 023 250 390

Adresa: Jurja Bijankinija 8c, 23000 Zadar

Email: tri.bunara@gmail.com

Facebook: @tribunara

Instagram: @pizzeria_tri_bunara

26. travanj 2024 07:38