StoryEditorOCM
Zadar plusUZ ČETIRI OPROŠTAJNA TJEDNA

Nakon 16 godina zatvara se "Q bar"!

Piše Zadarski.hr
8. ožujka 2019. - 13:26
Q_bar_Zadar_1384872439

Nakon 16 godina uspješnog rada i bezbroj programa i gostovanja zatvara se kultni zadarski klub u prvoj fazi poznat kao Maya pub, a kasnije kao Q bar.

Klub je svih godina pod istim vlasnikom zadržao prepoznatljiv i raznolik program i u kartu Hrvatske se ucrtao kao nezaobilazan i kultni urbani prostor. Zadrani su u ovom legendarnom prostoru u proteklom dugom periodu imali priliku pogledati po prvi put razne bendove koji su kasnije napravili velike karijere, a u njega su se bezbroj puta i kasnije vraćali.

Hladno pivo, T.B.F. , Zabranjeno Pušenje, Urban&4 , Let 3 , Atomsko sklonište, Dubioza Kolektiv, Neno Belan&Fiumens, Postolar Tripper, Pipschips&videoclips, Kočani orkestar, Dino Dvornik, Jura Stublić, ŠoMazgoon, S.A.R.S, samo su neka od imena izvođača koji su nastupili u Q baru. Trash party-i četvrtkom ostat će svima zapamćeni kao najluđi provodi i nezaobilazno mjesto za provod do jutra.

Unazad nekoliko godina Q bar je subotom postao i meka regionalne elektronske scene, što su potvrdila i brojna gostovanja renomiranih izvođača (Marko Nastić, Petar Dundov, Pero Fullhouse,Mr. Dario, Marina Karamarko, Andrologic i mnogi drugi…)

 Za oproštajni mjesec Q bar je pripremio “Best of“ program.

Na Trash party-u će tako nastupiti Davor Valčić, poznati radijski voditelj i DJ, te jedan od frontmena grupe Postolar Tripper. Vrhunac Trash partija najavljen je za 21. ožujka kada će uz DJ Davora biti održan i koncert legendarne pjevačice Ivane Banfić poznatije kao I. Bee.

Za četiri oproštajna petka odabrani su koncerti svima poznatih PipsChips&videoclipsa, Kočanog orkestra, sarajevske legendarne grupe Zabranjeno pušenje, a u petak će nastupiti i dva vrhunska benda, jedan zadarski (Seven and counting), te  specijalni bend iznenađenja.

Oproštajni program subotom započet će uz Banana zvuk (Luka T.B.F. i Yuri Stillness) , nakon kojih slijedi Jermaine Bowley, a posljednje dvije subote rezervirane su za udarna imena domaće elektronske scene Petra Dundova i Mr. Daria.

19. travanj 2024 18:56