FOTO: RESTORAN I HOTEL "NIKO" UPOTPUNIO PONUDU EKSKLUZIVNIM SMJEŠTAJEM Predsjednički apartman s pogledom na Poluotok i Zadarski kanal. Neprocjenjivo!

FOTO: RESTORAN I HOTEL

Erik Pavin, vlasnik Restorana & Hotela "Niko", jedan od najpoznatijih zadarskih ugostitelja, čistokrvni predstavnik tradicionalne dalmatinsike kuhinje koju obilježavaju potpuno i uvijek svježe morske sirovine, rakovi, školjke i bijela riba ali i jednostavna priprema jer svježina namirnica ne traže komplicirane zahvate, ovih dana ima razloga za zadovoljstvo.

U veljači je hotelsko-ugostiteljski obiteljski kompleks s četiri zvjezdice proslavio 56 rođendan, što je u dobu ugostiteljske brze slave ali i brze propasti, pravi raritet, da bi početkom ožujka restoranu "Niko" pa i samom Pavinu, stiglo vrijedno priznanje: restoran je uvršten u vodič najboljih restorana Hrvatske poznate restoraterske asocijacije Gault&Millau Croatia, dok je Erik ušao u elitni krug najboljih kuhara koji su istovremeno i vlasnici restorana u kojima kuhaju. U tom su društvu, primjerice, i Rudolf Štefan iz šibenskog "Pelegrinija", pa David Skoko i Hrvoje Zirojević, te tek nekoliko drugih njihovih kolega. Svi su oni primili ovogodišnja priznanja na gala večeri  8.ožujka u zagrebačkoj "Esplanadi".

Ali ono što Pavina, njegovu obitelj, kolege i partnere osobito veseli je otvorenje i puštanje u promet vrhunskog apartmana u postojećem hotelu  koji s pravom nosi naziv - Predsjednički apartman.

Riječ je o trosobnoj smještanoj jedinici za šest osoba od 140 metara kvadratnih metara s prostranom terasom na prvom katu hotela "Niko" s pogledom na zadarski Poluotok, Zadarski kanal i otoke. Puntamika je možda i najljepši zadarski predio sa širokom vizurom, a Pavini su svojim ekskluzivnim gostima sada ponudili i ekskluzivni smještaj opremljen visokokvalitetnim namještajem i opremom koja nadmašuje kategoriju četiri zvjezdice. To je, sasvim je sigurno, i najeksluzivnija smještajna jedinica trenutno u Zadru.

Iako cijena smještaja u Predsjedničkom apartmanu, koji je na raspolaganju od 1.travnja, nije mala, čim se pojavio na Booking.com portalu - planuo je za prvih nekoliko tjedana.

A kako je opremljen - pogledajte u fotogaleriji.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

FOTO: POSJETILI SMO NOVE PROSTORE PRVE POLICIJSKE POSTAJE ZADAR NA VOŠTARNICI Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!

Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!
Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u centru grada, u zgradi suda, uskoro sele na no...
Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!