NOGOMETNI TEREN ZAMIJENIO VINOGRADOM Bivšem vrataru NK Zadra nagrada za vino "Ruža Hrvatska"!

NOGOMETNI TEREN ZAMIJENIO VINOGRADOM

Bivši vratar NK Zadra Josip Šarić (31) iz Zemunika, poznatiji kao Max, nedavno je na natjecanju Udruge vinara „Trsek“ u Ludbregu među velikim brojem vinara osvojio srebrnu medalju za svoje vino "Ruža Hrvatska".

- Moje vino je složeno od poznatih i priznatih sorti grožđa, rekao bih kombinacija, koje daju ono nešto – pitko, a ne trpko, što ljudi vole. Napravljeno je od cabarneta, merlota i syraha. O mom proizvodu govore drugi, a ja sam zadovoljan, jer su mi ovo tek počeci. Kako volim klapsko pjevanje i član sam klape Benkovac dobro nam dođe i moja dobra kapljica, kazao nam je Max.

Sa juniorima Zadra svojedobno je osvojio prvo mjesto u Hrvatskoj, a s njim je igrao Marin Tomasov, te su obojica tada proglašeni najboljima, Max kao vratar, Marin kao igrač.

Otisnuo se nakon toga u drugoligaša Koprivnicu. Trenirao je sa Slavenom Belupom i bio pred njihovim prvim sastavom. Nakon toga otišao je u Sesvete, pa HNK Velebit i na kraju svoj NK Zemunik. Nedavno je Max okačio kopačke o klin, posvetio se vinogradarstvu i sada - dobio priznanje.

To mu dođe kao da u igri „obrani penal“. Prihvatio se svojski posla u zahtjevnom vinogradu, te sada svaki svoj slobodan trenutak provodi ne na nogometnom terenu već u - vinogradu.

Oni koji su kušali Maxovo crno vino „Ruža hrvatska“ imaju samo riječi hvale. Umješne mlade ruke su znalački načinile izvrstan proizvod pod nadzorom poznatog vinara Željka Vrsaljka, koji za Maxa ima samo riječi hvale.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

UZ POMOĆ VR NAOČALA UPOZNAJTE DONATOV GRAD Zadar dobiva prvu virtualnu šetnju kroz povijest s uključenim animacijama; Moći ćete vidjeti kako je izgledao Forum, ali i IV. Križarski pohod 1202. godine

Zadar dobiva prvu virtualnu šetnju kroz povijest s uključenim animacijama; Moći ćete vidjeti kako je izgledao Forum, ali i IV. Križarski pohod 1202. godine
Turistička agencija Magic Croatia odlučila je predstaviti potpuno drugačiji, skoro zaboravljeni Zadar koristeći ...
Zadar dobiva prvu virtualnu šetnju kroz povijest s uključenim animacijama; Moći ćete vidjeti kako je izgledao Forum, ali i IV. Križarski pohod 1202. godine