StoryEditorOCM
Zadar plusPREŽIVJELI SVE PREPREKE I GAŠENJE KAMERA

Par iz "Ljubavi na selu" vjenčao se u Kneževoj palači, a dobili su i djevojčicu!

Piše PSD
19. ožujka 2019. - 10:18
Bez naslova

Dok se pratitelji posljednje sezone showa "Ljubav je na selu" još pitaju je li uopće itko od parova koji su izgovarali velike riječi i fatalno padali jedno drugome u zagrljaj ostao zajedno kad su se ugasile kamere, stiže vijest o jednom vjenčanju!

Valentina Curić i Vatroslav Tijan, "farmer" iz Ražanca pokraj Zadra, koji su se fatalno zaljubili na prvi pogled, ne samo da su ostali zajedno, nego su i vrlo brzo počeli živjeti skupa, pa su uskoro slavili činjenicu da postaju roditelji, a minulog vikenda su izgovorili i sudbonosno "da".

Pratitelji njihovih objava na Instagramu sjećaju se i romantične i raskošne Tijanove prosidbe, kad je njihov stan ukrasio ružinim laticama i svijećama te na balonu ispisao "Udaj se za mene".

"Dugo sam planirao zaruke. Kako je Valentina trudna, tako sam imao vremena. Očekivala je da ću je zaprositi, ali nije znala kada ni kako. Lijepo sam sve uredio i dočekao je kada je došla iz grada!" - ispričao je tada zaljubljeni Vatroslav. Otkrio je i da se Valentina rasplakala.

"Plakala je, raspekmezila se od žalosti što mora sa mnom provesti ostatak života" - smijao se Tijan.

Toliko je želio razveseliti Valentinu da je pred nju kleknuo - s dva prstena.

"Nisam znao koji će joj biti ljepši pa sam uzeo oba. Jedan joj je draži, ali nosit će oba, mijenjat će ih" - otkrio je.

Budući supružnici tada su planirali vjenčanje za 27. srpnja na plaži u Ražancu, a ono se ipak dogodilo tek u ožujku ove godine u zadarskoj Kneževoj palači.

U međuvremenu, Valentina je rodila kćerkicu Viktoriju i oduševila izgledom njezine sobice. Valentina i inače uživa u uređenju doma, a s pratiteljima na Instagramu je dijelila fotografije svih etapa radova u stanu.

Zbog želje da sve bude besprijekorno, kako pišu 24sata, zakasnila je i na vjenčanje.

"Uhvatila me užasna panika, uvijek brinem kakva će mi biti frizura ili šminka" - priznala je 26-godišnja Valentina Tijan. 

23. travanj 2024 12:21