StoryEditorOCM
Zadar plusTRENIRA TEK GODINU DANA A IMA ŠAMPIONSKO TIJELO

Vanja Tokić ide na europsko prvenstvo u Bikini fitnessu!

Piše Matea Gugić
23. travnja 2019. - 19:51
Vanja Tokić_.PNG

Nakon što je prije nekoliko dana u Sisku osvojila broncu na 22. prvenstvu države u Fitnessu i Bodybuildingu, 39-godišnja Zadranka Vanja Tokić već za sedam dana putuje u Španjolsku na Europsko prvenstvo. Tamo će se, kao jedina predstavnica Zadarske županije, i jedna od tri iz Hrvatske, natjecati u kategoriji Masters Bikini Fitness.

- Iskreno nemam riječi kojima bih vam opisala kako se osjećam! Sama činjenica da idem na Europsko prvenstvo je za mene, koja sam počela trenirati tek prije godinu dana, ogromna stvar! - iskrena je Vanja koja nam je objasnila kako na takva natjecanja uglavnom odlaze djevojke koje treniraju još od juniorskih dana.

- Rijetko se viđa da netko zadovolji formu u tako kratkom vremenu, ali ja sam bila uporna – istaknula je Vanja koja kaže kako nema dana da ne odradi trening. Tvrdi, to joj nije ni malo teško posebno kad iza toga dođu tako pozitivni rezultati.

Ali dobro, nekad sigurno pojedete nešto slatko?

- Naravno, počastim se ja, ipak sam žena – rekla je u smijeh Vanja dodavši da nakon toga "samo" odradi dupli trening.

Za nadolazeće Europsko prvenstvu u španjolskoj Santa Suzani neće imati posebne treninge već će nastaviti u ovom tempu.

- Sad je bitno samo održavati ovu formu, jako paziti na prehranu i nadati se najboljemu – rekla nam je Vanja za kraj, a mi joj samo možemo poželjeti puno sreće i odličnih rezultata.

25. travanj 2024 03:11