TROFEJ UTRKE IZ ZADRA Jedra koja daju vjetar u leđa Wings for life run

TROFEJ UTRKE IZ ZADRA

Uspomene su ono što svaki natjecatelj Wings for Life World Run utrke nosi u srcu gdje god pošao. No, kao vječni podsjetnik na korake prema plemenitom cilju, pobjednici će kući ponijeti i trofeje. Ovogodišnje Wings For Life World Run pobjedničke plakete izašle su iz radionice kreativnog tima dizajn studija Stožer. Oni su spojili nekoliko materijala u savršenu harmoniju i stvorili četiri trofeja za četiri kategorije: mušku i žensku za trkače i sudionike u kolicima. 

- Ideja je nastala kao poveznica izreke "dati vjetar u leđa" i lokacije na kojoj se utrka odvija. Kako nismo htjeli doslovno prikazivati pojam vjetra, tako smo odabrali spoj tradicionalnog i modernog materijala
te kreirali 'prozor' u kojemu je jasno vidljiva jedrilica okružena morskim i nebeskim plavetnilom - kazao je Ivan Vijolić.

Jedrilica se može okretati oko svoje osi, a trofej je izrađen od drveta koje je postupkom balzamiranja zaštićeno od propadanja. 

Koncept i izvedbu potpisuju Predrag Rapaić iz dizajn studija Rappa te agencija Stožer. 

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

FOTO: POSJETILI SMO NOVE PROSTORE PRVE POLICIJSKE POSTAJE ZADAR NA VOŠTARNICI Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!

Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!
Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u centru grada, u zgradi suda, uskoro sele na no...
Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!