StoryEditorOCM
Zadar plusPREDSTAVLJAMO NAJBOLJU MALONOGOMETNU EKIPU ZADARSKE ŽUPANIJE - KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ

Voditelj Dino Kevrić: Otkrit ću vam tajnu uspjeha - mi smo klapa, na terenu i u privatnom životu, i svi smo završili fakultete!

Piše Ivica Gjergja
23. svibnja 2019. - 10:46
Kontrol biro auto Rogic

Stišale su se "uzavrele strasti", ali dojmovi su još svježi nakon osvajanja naslova u prvoj županijskoj ligi malog nogometa. Kontrol biro auto Rogić je u svega tri godine od nastanka zasjeo na tro najbolje ekipe u Zadarskoj županiji. Sasvim zasluženo, a ključna osoba tog "ekspresnog" usjeha je Dino Kevrić, voditelj ovog malonogometnog „čuda“. Dino je tijekom cijele sezone izvrsno vodio svoju ekipu, pod njegovim vodstvom Kontrol biro auto Rogić je iza sebe ostavio poznate malonogometne klubove, legende zadarskog malog nogometa, kao što su Tin i Varoš Zara dental centar.

Tina su čak u finalnoj utakmici pobijedili i tako se „ukotvili“ među deset ponajboljih malonogometnih klubova u Zadarskoj županiji koji su prije njih uzeli naslov. Podsjetimo, u toj "zlatnoj skupini" su Bambus, Dorset, Tin, Zadranka, Kampo Kaštelo, Sveti Ante, Varoš, Murvica, Fresti i Kontrol biro auto Rogić.

- Presretni smo osvajanjem pokala pobjednika, ugurali smo se zasluženo u zlatnu sredinu malog nogometa u Zadru. U osnovi, mi smo klapa, prožima se ljubav i želja za igrom. Navika nam je mali nogomet, svi smo ga željni i uživamo u njemu – kaže Dino Kverić na početku razgovora.

Dino ima 28 godina, sin je Denisa Kevrića, poznatog malonogometaša i malonogometnog virtuoza u svoje vrijeme. Dio je krenuo očevim stopama no ozljeda ga je spriječila u igrama pa je nakon diplome iz menadžmenta prešao u trenerske vode. To mu ide odlično. Sa igračima, svojim vršnjacima, lako je našao zajednički jezik. Željan je učenja i edukacije. On je pravi malonogometni fanatik!

- Dugovječni smo kao klapa, skupa smo družimo, izlazimo, u biti dišemo zajedno. Tako se isto ponašamo i na parketu i asfaltu. Znamo se u dušu. Otkrit ću vam jednu tajnu naše dugovječnosti: većina nas je završila fakultet. Četiri-pet godina nismo se družili dok su se polagali ispiti, a sada kad smo opet na okupu, naš uspjeh nije slučajan. Igrali smo aktivno mali balun i na faksu i sad kada smo se vratili, samo smo nastavili tamo gdje smo stali. Zreliji, bolji i pametniji - otkriva Dino tajnu uspjeha Kotrol biroa auto Rogić.

Formirali ste ekipu prije svega tri godne, vaš uspjeh je strelovit?

- O da. Prije tri godine organizirali smo klub i krenuli s natjecanjem u Trećoj ligi. Za godinu dana s „okrnjenim“ sastavom, jer pojedini dečki su dolazili s faksa na utakmice, prošli smo put od Druge do Prve ŽMNL gdje smo postali prvaci. U igračkom i ljudskom smislu poznajemo se u dušu. Zajedništvo nam je jača strana i cilj nam je održati ga. Cijenimo i poštujemo svakog našeg protivnika, no nikome ne damo da bude bolji od nas, sve dok to ne dokaže na parketu. U tome sada uspijevamo, to nas veseli i raduje. To je nagrada za uložen trud i rad na treninzima, turnirima i natjecanjima u ligi – kaže Dino koji je s ekipom nakon osvojene titule dugo slavio, kako kaže, feštalo se kod svakog člana ekipe pojedinačno, jer ih krasi družba i zajedništvo.

Skladnu ekipu Kontrol biroa auto Rogić čine: Vice Šušić, Jakov Pinčić, Ante Pedić, Jurica Zanki, Filip i Josip Anić, Josip i Jure Bašić, Stipe Čule, Stipe Horvat, Kristijan Šarić, Josip Baraba, Vice-Artem Benda, Ivan Tokić, Anđelo Čulina, Marko Nakić, Ivan Bakić. Voditelj je Dino Kevrić, a predsjednici Denis Dražić i Mate Rogić.

 

 

24. travanj 2024 02:06