FOTO: NOVA KOLEKCIJA ZADARSKE DIZAJNERICE BOŽENE BRATOVIĆ SMOLIĆ Stvorena za ljetnu atmosferu i opuštene provode!

FOTO: NOVA KOLEKCIJA ZADARSKE DIZAJNERICE BOŽENE BRATOVIĆ SMOLIĆ

Sedamdesete i osamdesete godine odavno su neiscrpna inspiracija za modne dizajnere. Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić inspiraciju za novu kolekciju pronašla je upravo u ovim modnim desetljećima.

Kroz dizajn i kampanju "Never Wanted to Dance" Božena Bratović Smolić predstavila je svilene haljine s elementima od tila i perja, kombinezone i odijela s potpisom brenda Becha Designa, stvorene za ljetnu atmosferu i opuštene provode.

Dizajnerica je željela kreirati kolekciju koja izgledala elegantno, smiono i razotkrivajuće. Ova resort kolekcija inspirirana je disco groznicom, što potvrđuju i kreacije poput odijela koja su izvezena zlatnim šljokicama.

 

 

 

Božena Bratović Smolić je kroz kampanju predstavila neopterećenu i razigranu modu za žene kojima je udobnost bitna, a traže nešto posebno, s blistavim detaljima poput šljokica i zlatnih detalja. Američki Mordant Magazine kampanju je objavio u svom lipanjskom izdanju, a na fotografijama možete vidjeti kako izgleda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

FOTO: POSJETILI SMO NOVE PROSTORE PRVE POLICIJSKE POSTAJE ZADAR NA VOŠTARNICI Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!

Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!
Djelatnici prve policijske postaje Zadar, koja je dosada radila u centru grada, u zgradi suda, uskoro sele na no...
Policajci dobivaju zgradu s akustičnim stropom, izgrađene su sobe za ispitivanje, završava se i najstrože čuvana prostorija, a nestaje i problem parkinga!