StoryEditorOCM
Zadar plusOSEBUJNI AVIN OTAC

'Udara' selfieje, izlazi u klubove i radi u trafici, razvod ga je preporodio! S druge strane, majka poznate starlete nestala je s lica zemlje...

Piše 100posto.hr
25. lipnja 2019. - 11:17
1440x620_1561369915familja_ivica

Novopečena voditeljica na srpskoj televiziji Happy postala je Splićanka Ava Karabatić. Stoga ne čudi što je u Beogradu proslavila svoj 31. rođendan. Tamo je sada veže posao, vodi reality show 'Parovi' te 'Glamur', a ugovor je potpisala početkom lipnja. Plaća joj je, navode mediji, oko 1500 eura mjesečno. Iz te televizije kasnije su objavili da su se s Avom vrlo brzo i lako dogovorili za angažman. Uz televizijski posao, Ava je proteklih mjeseci predstavila pjesmu, knjigu izložbu slika... Puno je interesa nekadašnje starlete, a sve ih podržava njezin osebujni otac Ivica.

Upravo je Ivica Karabatić otputovao u svibnju u Beograd kako bi bio s Avom za njezin rođendan, a sada slavi i on. Dinamični duo oca i kćeri već desetak godina zabavlja javnost, a mnogi će reći da je upravo Ivica uvelike zaslužan za sve ono što je Ava postigla dosad. Njegova velika strast je moda pa Avi puno pomaže u smislu oblačenja, šminke, fotografija... Iako bi mu posao iz snova bio vezan uz modu i kamere, Ivica je poslovnu sreću pronašao u jednoj splitskoj trafici, barem je tako bilo prije par godina... Osim što obožava svoju Avu, voli i izlaske te živi jednim mladenačkim životom.

Foto: Jadran Babic / CROPIX

Foto: Jadran Babic / CROPIX

Voli sve što vole mladi, Avu podržava više od svega

Na kraju krajeva, svega su mu 54 godine i voli sve što vole mladi. Avu je dobio jako mlad, tada je još bio u braku sa svojom bivšom suprugom Sanjom. Danas, pak, priželjkuje što prije postati djed, smatra da će i u toj ulozi biti sjajan.

Devet tisuća eura Sanja i Ava iznudile od profesora, završile na sudu i proslavile se

Da podsjetimo, obitelj Karabatić javnost je upoznala prije 10 godina, nakon što je Ava optužila profesora s fakulteta za zavođenje, slanje neprimjerenih poruka, seksualno uznemiravanje. Nakon toga, Sanja i Ava su profesora navodno ucjenjivale i iznudile od njega oko devet tisuća eura. Pomogao im je i Avin tadašnji dečko Špiro. Ubrzo je sve završilo na sudu, a Ava je s obitelji i dečkom postala medijska zvijezda.

Foto: Andrija Lucic / CROPIX

Foto: Andrija Lucic / CROPIX

Sudjelovala je otad u velikom broju domaćih i regionalnih reality programa, izdala biografiju, a sada dobila i televizijski angažman.

Avini roditelji su se nekoliko godina nakon skandala razveli. Naime, 2016. godine odlučili su završiti svoj 29 godina dug brak, a Ava ih je u svemu tome podržala. 'Nikad nisam živjela u zabludi, laži pa ne želim ni sada. Dovoljno sam prepreka u životu prešla i iz svake izašla jača, snažnija, samouvjerenija. Da, nije mi lako prihvatiti vijest da se moji roditelji rastaju nakon 29 godina braka. Ali to je život... Rekla sam, radije najgora istina, nego labirint laži', napisala je nakon objave o razvodu Ava na Facebooku.

Nakon razvoda, medicinska sestra Sanja više se ne pojavljuje u javnosti, potpuno je nestala s javne scene, a pijedestal je potpuno preuzeo i osvojio Ivica. Nove žene u životu nema, izlazi u klubove, vrijeme provodi s kćeri i uživa u samačkom životu otkako se te 2016. razveo.

Dijana Vuleta/Cropix

Dijana Vuleta/Cropix

Sa Špirom se zaručila, a onda su ucjenjivali njenog profesora i završili na sudu

11. travanj 2024 00:15