StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: MEGAPOPULARNA ROCK ZVIJEZDA STIGLA U ZADAR I VEČERALA U RESTORANU "NIKO"

Jon Bon Jovi: "Vratit ću se ovamo uskoro, vrlo, vrlo brzo!"

29. lipnja 2019. - 10:26
IMG-20190628-WA0003

Globalno popularna rock zvijezda Jon Bon Jovi (57), osnivač i frontman megapopularrne hard i glam metal rock grupe Bon Jovi, boravio je u petak u Zadru, te je sa svojom obitelji, suprugom Dorotheom Hurley i sinovima te prijateljima koji s njim ovoga lipnja krstare Jadranom, večerao u najstarijem zadarskom restoranu "Niko".

Gosti u prepunom restoranu nisu ni znali da je jedna od najvećih rock zvijezda današnjice, lider grupe koja vlada scenama svijeta još od početaka 80. godina, autor evergreena rocka poput "Livin' On A Prayer" i "It's my life",  među njima. Jon Bon Jovi, izvornog imena John Francis Bongiovi, ponašao se  spontano i diskretno, kao sasvim obični turist. Neki od njih shvatili su tko je bio među njima tek kad je društvo odlazilo i kad je rocker uslišio želju vlasnika restorana Erika Pavina i njegovog osoblja da se fotografira s njima na što je Jon rado pristao. Tad su se i ostali u restoranu podizali i zaželjeli fotografiju sa slavnim pjevačem. Prije toga Bon Jovi i Pavin su snimili zajedničku  fotografiju sa suprugama, ali i s Erikovim unukom Nikom.

Jon i duštvo uživali su u ribljim specijalitetima i otišli prezadovoljni, a račun je osobno platio slavni pjevač. Na odlasku Bon Jovi se zahvalio Pavinu, a kad mu je ovaj rekao: "Nadam se da ćete nam opet doći u posjet" odgovorio je:

- Vratit ću se ovamo uskoro, vrlo, vrlo brzo.

Pavin ga je darovao kolutom sjajnog paškog sira, te se nakon toga društvo uputilo prema zadarskoj luci gdje ih je čekala usidrena jahta.

Jon Bon Jovi Jadranom krstari na luksuznoj čarter jahti "Rarity" s kojom je već obišao grčki otok Santorini, ali i Dubrovnik, te južne hrvatske otoke. Tjedan boravka na jahti "Rarity", dugoj 55 metara, tjedno stoji između 240.000 i 270.000 dolara, ovisno o dobu godine. Kapetan jahte je Zadranin Toni Brok, porijeklom s otoka Ista čiji žitelji imaju dugu tradiciju pomorstva baš na luksuznim i bogataškim jahtama po svijetu. I veći dio posade jahte je baš iz Zadra.

Nije stoga čudno da se "Rarity" s slavnim rokerom prije Zadra uputila do otoka Ista. A i tamo se Jon Bon Jovi susreo sa zanimljivim društvom - golmanom "Intera" Samirom Handanovićem i bivšim košarkašem s međunarodom karijerom Jasminom Hukićem koji je prije nekoliko godina jednu sezonu odigrao u "Ciboni". Tamo je i nastala fotografija na kojoj je uz njih trojicu i kapetan jahte Toni.

Jon Bon Jovi je cijeli dan uživao u miru Ista i tamošjoj netaknutoj prirodi, a svoje krstarenje Jadranom slavna zvijezda nastavlja u subotu kada plovi prema sjevernim hrvatskim otocima. 

23. travanj 2024 04:47