FOTO: PREDSTAVLJAMO KANDIDATKINJE ZA MISS ZADARSKE ŽUPANIJE 2019. Koja će od ovih 11 djevojaka ponijeti titulu najljepše?

FOTO: PREDSTAVLJAMO KANDIDATKINJE ZA MISS ZADARSKE ŽUPANIJE 2019.
Lorena Poljak
Kata Stojanov
Tina Ković
Sara Parać
Marija Vukašina
Marija Jurlina
Luciana Vulić
Lorena Mustać
Klara Kokić
Iva Mijolović
Antonela Rudić

U subotu se u Teatro baru u Zadru održava izbor za Miss Zadarske županije, te ćemo uskoro saznati koja djevojka će nastaviti natjecanje u finalu Miss Hrvatske krajem kolovoza u Malom Lošinju.

Za izbor Miss Zadarske županije vlada veliko zanimanje, jer sve pobjednice su do sada bile u samom vrhu najljepših žena Hrvatske, a želja organizatora je ove godine da se kruna najljepše donese u Zadar.  

Miss Hrvatske je organizacija koja postoji od 1992. i jedina je manifestacija izbora ljepote u Hrvatskoj koja njeguje natjecanje u svim županija te ima odličnu suradnju sa gradovima.

Ljepotice kao što su Anica Martinović, Branka Bebić, Fani Čapalija, Vanja Rupena, Lejla Šehović, Maja Cvjetković, Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Josipa Kusić , Ivana Mudnić, samo su neke od pobjednica ovog prestižnog izbora ljepote, stoga ćemo uskoro saznati hoće li će neka od zadarskih djevojaka biti u prilici da postane Miss Hrvatske.

Jedanaest finalistica izbora Miss Zadarske županije predstavit će se u modnim izlazima poznatih dizajnera Zorana Aragovića, Ivane Jurić, Elle Dušević, Galka i mnogih drugi, a u glazbenom programu nastupiti će Antonija Šola i klapa Puntamika.  

Pobjednicu očekuju bogate nagrade među kojima i poklon paket zlatarnica Dominik, a odmah nakon izbora kreće u pripreme za finale Miss Hrvatske.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije