StoryEditorOCM
Zadar plusPETRA UŠALJ SVOJU PRVU SAMOSTALNU IZLOŽBU POSVEĆUJE PRERANO PREMINULOM SINU

Pogledajte fascinantne radove saljske umjetnice u oslikavanju lica i tijela!

Piše Matea Gugić
19. srpnja 2019. - 13:55
IMG_20190708_145922_1

Kad smo prvi put pisali o Petri Ušalj, Saljskoj umjetnici u ocrtavanju lica i tijela, reakcije su bile i više nego pozitivne. Ta mala remek-djela i njezina zarazno pozitivna energija vrlo su lako pronašli put do srca čitatelja koji su je zasuli komentarima podrške. Zato vjerujemo da će svima biti drago kad najavimo Petrinu prvu samostalnu izložbu pod nazivom "Sve moje boje za tebe", koja će se održati u Ušaljevom magazinu u portu, od 5. do 11. kolovoza u sklopu saljskog kulturnoga ljeta. 

- Jako sam uzbuđena i jedva čekam otvorenje – priznala nam je Petra, dodajući kako je sretna jer je uspjela realizirati sve što je zamišljala. Tako će posjetitelji moći u uživati u multimedijalnoj izložbi na kojoj će slike njena oslikana lica biti izložene na forexu, dok će se pored njih vrtjeti videa procesa nastajanja. Također ispod svake slike bit će kratak tekst, odnosno prigodni citati. Sve će biti popraćeno dobrim osvjetljenjem i ugodnom glazbom, najavljuje Petra.

- Moram se zahvaliti svim dragim ljudima koji su mi pomagali u organizaciji ove izložbe, posebno fotografu Aleksandru Bonačiću koji je uvećao i razvio slike za izložbu – istaknula je Petra te dodala kako svoju prvu izložbu posvećuje svom prerano preminulom sinu Patriku.

Baš su zato sve njene boje za njega...  

19. travanj 2024 12:37