FOTO: RASKOŠ U ELITNOM KVARTU Pogledajte luksuznu kuću Luke Modrića vrijednu nevjerojatnih 2,3 milijuna eura!

FOTO: RASKOŠ U ELITNOM KVARTU

Obiteljski dom našeg kapetana veličine je 700 metara kvadratnih, a uređen je u suvremenom stilu.

Najbolji hrvatski i svjetski nogometaš Luka Modrić ovu luksuznu kuću kupio je još 2015. godine, a kako piše španjolska stranica za prodaju Idealista, njegova je nekretnina vrijedna nevjerojatnih 2,3 milijuna eura. Smještena je u urbanom naselju La Moraleja u sjevernom dijelu Madrida, elitnom kvartu gdje žive i brojne druge svjetske zvijezde.

Portal Lifestyle Today koji se često bavi imovinom poznatih i slavnih, tako je nedavno objavio video  našeg najboljeg nogometaša u kojem se, između ostaloga, može vidjeti i nekoliko luksuznih nekretnina koje su u njegovom vlasništvu te bogati vozni park, u kojem su Bentley i Audi terenac.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

ZADRANKA ELENA RAPAN ODUŠEVLJAVA SVOJIM SPOSOBNOSTIMA Ona je žena, majka, kondukterka i vrhunska slastičarka koja svoju hranu fotografira i objavljuje na društvenim mrežama! Njen blog "Ćakula o spizi" je posebna priča!

Ona je žena, majka, kondukterka i vrhunska slastičarka koja svoju hranu fotografira i objavljuje na društvenim mrežama! Njen blog
Na društvenim mrežama možete naći stvarno svašta. Instagram je tu tek poseban. Milijuni slika mode, frizura, šmi...
Ona je žena, majka, kondukterka i vrhunska slastičarka koja svoju hranu fotografira i objavljuje na društvenim mrežama! Njen blog "Ćakula o spizi" je posebna priča!