StoryEditorOCM
Zadar plusZADRANKA DOBITNICA NAGRADE "ČOVJEK-KLJUČ USPJEHA U TURIZMU"

Policijska službenica PU zadarske Sandra Rončević proglašena policajkom godine

Piše Zadarski.hr
4. listopada 2019. - 15:30
Sandra Roncevic 1

Na Danima hrvatskog turizma u četvrtak je u Vinkovcima svečano dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu „Čovjek –ključ uspjeha u turizmu“. U kategoriji najbolje policajke nagrađena je policijska službenica Policijske uprave zadarske.

Policajka godine je Sandra Rončević iz Policijske uprave zadarske, kojoj je nagradu u kategoriji „„Čovjek –ključ uspjeha u turizmu“,  za  policajca - policajku 2019.godine uručio ministar turizma Gari Cappelli.

Dodjeljujući nagrade najboljim djelatnicima, ministar turizma naglasio je da su ljudi i osmijeh ključ svega, da oni grade turizam.

Sandra je policijska službenica Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar, policijska službenicu za analizu rizika, u zvanju višeg policijskog narednika, a povodom Dana policije pohvaljena je i od načelnika PU zadarske zbog profesionalnog i predanog izvršavanja službenih zadaća te iznimnog doprinosa u ostvarenju povjerenja građana i policije.

- Drago nam je da je njezin profesionalni rad  prepoznat i kod komunikacije sa stranim i domaćim gostiju, zbog čega je predložena i nominirana za nagradu „ČOVJEK -KLJUČ USPJEHA U TURIZMU“, kazali su iz zadarske policije. 
 

20. travanj 2024 16:57