StoryEditorOCM
4 kantunaRAZBIO IH FBI

Burina narko grupa imala je poseban način prepoznavanja, a jedan je bio bivši Petrakov čovjek. Kako su se u njoj našli Zadrani...

Piše Vladimir Urukalo/sd
6. lipnja 2024. - 08:26

Brojno stanje istražnih zatvorenika na već dobro prenapučenim splitskim Bilicama povećalo se u srijedu tokom dana za još devet ljudi budući da je USKOK tražio, a sudac istrage splitskog Županijskog suda i prihvatio zahtjev da iza rešetaka idućih najmanje mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja djela budu članovi najnovije razbijene narko zločinačke organizacije na čelu sa 37-godišnjim Petrom Burom iz Splita.

USKOK je, kako su izvjestili, otvorio istragu nad Burom i još 15 ljudi, članova njegove organizacije, od čega su trojica već od prije u zatvorima u drugim predmetima, a troje ih je nedostupno istražiteljima.

U akciji Specijalne i intervetne policije na području Zadra, Šibenika i Splita uhićeni su Toni Franov (41) iz Zadra, Milivoj Kljaković-Gašpić (44) iz Solina, Frane Vuković (40) šibenski boksač, Dario Zečević (40) rođeni Kninjanin koji živi u Splitu, Mario Bubalo (45) iz Grubina, potom nekadašnji kickbokser Davor Krstulović (32) iz Splita i njegov sportski kolega Mirko Sinovčić (41) iz Splita te jedina dama među njima, 42-godišnja Diana Melvan iz Splita.

Više pročitajte na portalu Slobodne Dalmacije.

08. lipanj 2024 13:05