StoryEditorOCM
4 kantunaGDJE JE NINA PERIĆ?

Cijela Hrvatska traži nestalu Zadranku! Rodbina: "Zadnji put joj je mobitel lociran u Međimurju, ali tamo nema ni rodbine niti prijatelja"

Piše Iva Ivanac
2. veljače 2021. - 17:10

- Dosada nismo dobili niti jednu novu informaciju vezanu uz Ninin nestanak, kazala nam je Nora Perić, rodica 26-godišnje Zadranke Nine Perić koja je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima nestala u četvrtak navečer u Zagrebu. Na službenoj stranici nestalih osoba (NENO) navodi se kako se udaljila s adrese u Zagrebu gdje je privremeno boravila.

Nina je studentica farmacije u Zagrebu, a u četvrtak se i posljednji put čula s obitelji, točnije sa sestrom Sarom. Njena rodica Nora nam govori kako su vodile normalan razgovor i kako ništa nije upućivalo na to da će Nina nestati.

- Roditelji su je pokušali kontaktirati u petak, ali im se nije javila. I meni su rekli da je pokušam nazvati, ali ni meni se nije javila. Tada smo posumnjali da se nešto dogodilo, govori nam Nora dodajući kako je njen nestanak prijavljen zagrebačkoj policiji.
Nora kaže kako su u obitelji podijelili zadatke te da i oni pokušavaju doći do bilo kakve informacije koja bi im mogla dati naznaku gdje se Nina nalazi.

- Jedinu informaciju koju imamo od policije jest ta da joj je mobitel u petak ujutro lociran u okolici Međimurja, ali mobitel više nije aktivan i zbog toga smo jako zabrinut, navodi Nora ističući da između Nine i Međimurja ne postoje nikakve poveznice jer, koliko im je poznato, na tom prostoru nema ni obitelji niti prijatelja.

Mlađi članovi obitelji Perić angažirali su se i na društvenim mrežama kako bi pokušali doći do bilo kakve informacije o nestaloj Nini.

- Molimo ljude dobre volje, ako imaju bilo kakvu informaciju da se jave, a pogotovo molimo ljude na području Međimurja da dobro otvore oči, piše na Facebook postu na kojem se navode Ninine fizičke karakteristike te odjeća koju je imala na sebi.

- Visoka je 172 centimetra, ima smeđu kosu i plave upečatljive oči. Navodno nosi crnu jaknu s kapuljačom i krznom te crvene „marte”, i crni ruksak. Nismo dobili nikakvu konkretnu informaciju do sad, ali smo se potrudili dijelit informaciju o nestanku kako bi što više ljudi saznala. Želimo se zahvaliti svima koji su se dosad uključili i molim vas da nastavite dijeliti, stoji u objavi na društvenim mrežama. 

Iz zagrebačke Policijske uprave vijest o nestanku Nine Perić proslijeđena je svim policijskim upravama u Hrvatskoj, te se za njom intenzivno traga.

- Bilo kakva informacija je dobrodošla. Samo želimo da se javi, da znamo da je živa. Cijela obitelj pomaže pri traženju naše Nine. Kontaktirali smo i njene prijatelje, ali nitko ju nije vidio. Zvali smo i bolnice, ali nismo uspjeli doći do nikakvog traga, govori sestrična Nora dodajuć kako Nina u posljednje vrijeme nije imala problema te kako ništa nije upućivalo na njezin nestanak.

Nora ističe kako svi u obitelji znaju da je Nina zrela osoba, ali ih je strah zato što je njen mobitel lociran u Međimurju, a nitko od obitelji ili prijatelja ne može naći nikakvu poveznicu između nje i tog područja.

- Ako Nina ovo čita i ako ima neki problem zbog kojeg je odlučila otići, želimo joj poručiti da se na nju nitko neće ljutiti i da će joj cijela obitelj pomoći, poručila je Nora.

U slučaju da posjedujete bilo kakve informacije vezane uz Ninin nestanak obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete 192.

02. svibanj 2024 06:17