StoryEditorOCM
4 kantunaFOTO: ŠOK U TURNJU

Čovjek zazidao cijelu širinu puta do mora! U subotu intervenirala policija: "Zid je stvarno tamo,dva metra širok! Zvali smo komunalnog redara..."

Piše L.B.
2. listopada 2021. - 17:34

U Turnju su u subotu izvršeni građevinski radovi koji spadaju u antologiju građevinskih "bisera" - nasred puta, na prolazu do mora između dvije kuće,  zazidan je zid. Betoniranje i svi radovi izvršeni su u subotu prije podne.

U očiglednoj ljutnji oko rasprava prava prolaska do mora (?), jedan je Turanjac odlučio uzeti svoju pravdu u svoje ruke, pljunuo u šake i napravio zid.

Zabezeknuti mještani su promatrali radove, a jedan od njih, koji stanuje u neposrednoj blizini, u šoku je nazvao policiju.

- Dojavu smo dobili danas oko podne - kaže nam dežurni policijski službenik u subotu poslijepodne.

- Kolege su izašle na teren i eto, vidjeli da je zid stvarno tamo. Širine cca dva metra, a visine oko metar - kaže policijski službenik, dodajući da je policiju zvao čovjek koji polaže pravo na prolaz tim putem, isto kao i onaj koji je podignuo zid.

- Tu nije bilo elemenata za policijsko postupanje, točnije, mi smo o tom slučaju obavijestili komunalno redarstvo Općine Sv. Filip i Jakov, u čijoj je ingerenciji postupanje o tom problemu. Od komunalnog redara imamo informaciju da će na teren izaći 4. listopada - zaključio je policijski službenik.

Do ponedjeljka, 4. listopada, do mora se tuda može jedino preskakanjem novoizgrađene prepreke. Pitanje je da li se i to smije...

19. travanj 2024 05:40