StoryEditorOCM
4 kantunaNA VALENTINOVO

Donedavno pričao kako više ne pije: Grdović više ne smije za volan! Policija ga uhvatila s 3,6 promila alkohola u krvi!

Piše Ivana Prgomet
16. rujna 2024. - 16:23

Ime Mladena Grdovića prije nekoliko dana završilo je na oglasnoj ploči zadarskog Općinskog suda nakon što ga je 14. veljače ove godine, dakle na Valentinovo, policija uhvatila pijanog za volanom. Vozio je Zadrom u tri ujutro i vrludao cestom. Alkotestom je napuhao 3,6 promila alkohola u krvi.

Završio je na sudu gdje su mu odredili deset dana zatvorske kazne ukoliko u roku od šest mjeseci počini isti prekršaj. Grdović se žalio višem sudu, no žalba je odbijena i presuda je pravomoćna od 20. ožujka 2024. Grdović nadalje ne smije voziti ni automobil 12 mjeseci, dakle do ožujka iduće godine.

Pokušali smo dobiti Grdovića na mobitel, no bio je isključen.

- Ne znam o tome ništa, to ćete morati Mladena pitati. Radio je cijelo ljeto, sad je tjedan dana na pauzi, pa za vikend opet ima koncert - rekao nam je njegov menadžer Ljubo Šeperić.

image
Jure Mišković/Cropix

- Ja sam od onih koji popiju tri bevande i gotovi su. No nikad nisam pušio i drogirao se, za to sam zahvalan Bogu. Jednostavno ne podnosim alkohol, ali moraš nešto - izjavio je nedavno Grdović koji je zbog problema s alkoholom u karijeri imao niz ekcesa.

U konačnici problemi s alkoholom koštali su ga i braka. Od supruge Brankice, s kojom je bio 30 godina od čega u braku 22 godine, rastao se službeno prije četiri godine. 

- S Brankicom sam danas u odličnim odnosima. Papir nam ništa ne znači - izjavio je nedavno Grdović.

16. rujan 2024 16:24