StoryEditorOCM
4 kantunaGRAD ZADAR BRINE O KUĆNIM LJUBIMCIMA

Dujela: Pozivamo građane da nam predlože idealnu plažu za pse!

Piše Promo
20. kolovoza 2018. - 16:25
kupanje_psi2-190817

Osim parkova namijenjenih za igru i istrčavanje pasa, mnogi naši sugrađani voljeli bi imati i dio plaže uz more gdje bi se neometano mogli okupati zajedno sa svojim četveronožnim „prijateljem.“ Pročelnik Dujela ističe kao se u gradskoj upravi promišlja i o tom segmentu te izražava uvjerenje da će se do sljedeće sezone naći rješenje i za to.

- Jednostavnije je pronaći lokaciju izvan grada, ali to nije riješenje koje nas zadovoljava. Želja nam je definirati plažu za pse baš u Zadru, da naši građani ali i njihovi gosti, ne moraju više napuštati grad u potrazi za plažom na kojoj bi se njihovi ljubimci mogli okupati. Zbog toga nam u sljedećem razdoblju slijedi obilazak svih potencijalnih lokacija. Analizom ćemo dobiti prikladnu lokaciju, uz uvjet da ne ometamo građane koji nemaju ljubimce. Činjenica je da smo oskudni s plažama u samom gradu pa ne želimo dodatno uzurpirati postojeće, objasnio je pročelnik dodavši kako će Grad do sljedeće sezone uložiti dodatni napor kako bi odabrali i uredili prvu plažu za pse u Zadru.

Kako bi našli rješenje koje će zadovoljiti sve zainteresirane strane, pročelnik Dujela istaknuo je kako je Grad Zadar otvoren za sve prijedlog i sugestije građana i udruga ljubitelja pasa te ih pozvao da se uključe u ovaj proces za odabir plaže za pse.

- Utvrdili smo činjenicu da nemamo plaže za pse. Neka nam se građani jave, njihova iskustva i potrebe, informacije su koje će nam biti korisne kako bi svi zajedno pronašli optimalno rješenje, zaključio je Dujela.

23. travanj 2024 18:26