StoryEditorOCM
4 kantunaŠIRENJE NO KK ZADRA

Enio Meštrović: "Ovo je politička igra i sramota HDZ-a: strah ih je da neće imati većinu za donošenje odluka! I zašto baš Stipčević i Josipović?!"

Piše P. O.
7. rujna 2023. - 13:09

Odluku gradonačelnika Branka Dukića da Nadzorni odbor KK Zadra poveća sa sedam na devet članova prokomentirao nam je i Enio Meštrović. Prvi čovjek Nezavisne liste u Gradskom vijeću nije oduševljen ni Dukićevim izborom, pa se tako otkriva kako su Boris Hrabrov i Zdenko Jukić dio već "dogovorenog kadrovskog paketa" po kojemu je NO trebalo popuniti, dok je izmjena Statuta i povećanje broja članova na devet s Rokom Stipčevićem i Ivom Josipovićem u stvari samostalan potez zadarskog gradonačelnika i HDZ-a.

-Ovo je definitivno politička igra, čisto pokazivanje mišića! Potpuno je jasno da je zadarski HDZ u strahu da neće imati većinu pri donošenju odluka. Inače, iz kojeg  razloga uopće proširivali Nadzorni odbor ma devet članova i zbog čega su to baš Rok Stipčević i Ivo Josipović, pita se Enio Meštrović.

Po Meštrovićevom mišljenju, u protekle dvije godine „u KK Zadru se se stvari ipak mrdnule u pozitivnom pravcu, neke smo stvari uspjeli počistiti i posložiti, Klub je spašen”, misli Meštrović ne skrivajući da je Zdenka Jukića u Nadzorni odbor predložio zbog izravnog uvida u financijsko poslovanje KK Zadra.

-Sada je važno da se ne generiraju novi dugovi i da se u Nadzorni odbor imenuju ljudi koji u Klub mogu privući sponzore, donacije, financije. To se baš i ne vidi iz ovog širenja Nadzornog odbora na devet članova s dva bivša igrača, nije jasno kako HDZ to želi ostvariti. Ako se gradonačelnik Branko Dukić i pročelnik Ivan Mijolović nastave igrati velikih košarkaških stručnjaka, siguran sam da će im to biti rečeno s tribina, jer za takva poigravanja odgovaraju navijačima. Ovo je sramota HDZ-a, zaključuje Meštrović.

27. travanj 2024 14:37