StoryEditorOCM

FOTO VIDEO: TU TU AUTO VRAG TI PIZ ODNIJA - Korejski turisti navigali GPS-om pa završili pod skalama!

Piše PSD.
14. travnja 2015. - 14:40

Tu-tu auto vrag ti piz odnija! Odmah su nam stihovi pjesme legendarnog Tome Bebića pali na pamet nakon što smo ugledali fotografije koje nam je poslala naša vjerna čitateljica kojoj puno zahvaljujemo. Mladi je korejski par jučer oko 17 sati zapeo na skalama kod crkve Sv. Ilije. Vozili su golf daruvarskih registarskih oznaka unajmljen u rent a caru prema uputama koje im je davao GPS uređaj. Vodio ih je Liburnskom obalom, pa kad je kod nekadašnjeg pristaništa trajekata naredio "skrenite lijevo", oni su skrenuli kroz staru gradsku jezgru. Došli su do katedrale Svete stošije, a GPS je naredio "ravno" pa su završili pod skalama kod Sv. Ilije...

I onda su naravno shvatili da je autu GPS piz odnija, odnosno da ne mogu dalje, pa su uplašeni zatražili pomoć. Da su se oslonili na dobre stare prometne znakove, shvatili bi da tuda ne mogu i ne smiju, ali tehnologija ponekad zbilja od ljudi napravi... - smiješne osobe. 

Sve je na kraju ipak završilo bez ozbiljnijih posljedica, auto će vjerojatno na popravak, ali i ta je šteta pokrivena osiguranjem kod svih rent a car kuća.

A GPS, kako je primjetila naša čitateljica, mora na ozbiljni update, da više ne savjetuje ovakve gluposti.

Evo im na kraju i pjesma Tome bebića, za utjehu: 

M.K.

snimila čitateljica

video: YouTube

 

27. srpanj 2024 04:05