StoryEditorOCM
4 kantunaDUKIĆ OBJAVIO:

Grad će Crvenom križu dati vozila, mopede, mobilne telefone kako bi sustav ove vrste pomoći bio brži i pokrio što veći broj potrebitih

Piše P.O.
17. ožujka 2020. - 14:37

Zadarski Crveni križ zasada ima educirani interventni tim s 30 članova, a u sastavu Crvenog križa djeluje i 20 geronto domaćica. 099 842 3324 broj je dežurnog telefona putem kojega će pojedinci iz najosjetljivijih skupina moći zatražiti potrebnu pomoć kada je riječ o dostavi lijekova i nužnih životnih namirnica kako se ne bi neposredno izlagale riziku zaraze virusom, izjavio je gradonačelnik Branko Dukić na današnjoj sjednici Gradskog vijeća.
-Grad će Crvenom križu dati na raspolaganje svoje resurse – vozila, mopede, mobilne telefone kako bi sustav ove vrste pomoći bio brži i pokrio što veći broj potrebitih. Do kraja tjedna ćemo se organizirati i kroz mjesne odbore, kako bismo omogućili informativnu povezanost sa svakim pojedincem na svakom području grada u najugroženijim skupinama. Također, ustrojen je i tim u gradskoj upravi koji će koordinirati sve potrebe građana iskazane Crvenom križu, ali i mjesnim odborima, obavijestio je javnost gradonačelnik Dukić.

01. svibanj 2024 21:10