StoryEditorOCM
4 kantunaLOGIČNO RJEŠENJE

Gradonačelnik Dukić potvrdio: Ćurković je novi pročelnik umjesto Erlića, bit će v.d. do raspisivanja javnog natječaja...

Piše IN
29. srpnja 2020. - 11:35

Gradonačelnik Branko Dukić potvrdio nam je da će novi pročelnik gradskog ureda za EU fondove biti Ante Ćurković, viši stručni suradnik i dosadašnji pomoćnik Šime Erlića koji je postao državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova.

Ćurković, koji nije član HDZ-a, bit će postavljen kao vršitelj dužnosti pročelnika sve do raspisivanja javnog natječaja na koji će se moći javiti svi kandidati koju budu ispunjavali postavljene uvjete. 

- Prije svega želim i ovim putem čestitati Šimi Erliću na novoj dužnosti. Veliko je to priznanje za njegov rad, ali i za odjel koji je vodio kao i čitavu gradsku upravu. Odradio je izvrstan posao, složio pravu ekipu i sad odlazi za državnog tajnika kao izuzetno stručan i uspješan. Ovo je novi korak u njegovoj karijeri koja će sigurno nastaviti uzlaznom putanjom. Očekujemo od njega da kao i do sada djeluje na interes Zadra i cijele države - kazao je gradonačelnik Dukić. 
 
- Ante Ćurković je kao pomoćnik i prvi suradnik Erlića bio logično rješenje. Godinama radi u odjelu za EU fondove, upoznat je sa svim projektima i djelatnicima te je garancija da ćemo nastaviti jednako uspješno i u godinama koje su pred nama. Dobili smo čovjeka na važnom mjestu u Zagrebu, a ovdje nastavljamo jednakom snagom - zaključio je gradonačelnik Zadra.

24. travanj 2024 02:06