StoryEditorOCM
4 kantunaHSLS O ZADARSKOJ RIVI

HDZ-ova vlast je potrošila 2,3 milijuna kuna na projekte sanacije, a mi nismo vidjeli niti projekte niti sanaciju

Piše Zadarski.hr
1. travnja 2017. - 16:30
hsls1-010417_resize.JPG

U suradnji s njemačkom političkom zakladom „Friedrich Naumann" HSLS u Zadru održava trodnevni seminar „Ususret lokalnim izborima 2017". HSLS je kandidirao Nina Dellaviju za zadarskog gradonačelnika i "smještanjem" seminara u Zadar pruža mu potporu.

Sudinoci seminara u subotu su obišli zadarski Poluotok i rivu, a na presici su upozorili na njeno loše stanje tražeći od gradske vlasti da nešto poduzme.

-Mi smo jedan od rijetkih gradova na Mediteranu koji ne živi svoj život na rivi i u centru grada, i zato mislim da bi trebalo oživiti ovu rivu i sanirati je. HDZ-ova vlast je potrošila 2,3 milijuna kuna na projekte sanacije, a mi nismo vidjeli niti projekte niti sanaciju zadarske rive, izjavio je Nino Dellavia. 

-Meni je čast da imamo svog kandidata i da imamo svoju samostalnu listu. Očekujem onaj rezultat koji sam najavio: da će Nino ući u drugi krug, a u drugom krugu je sve moguće, te da ćemo imati nekoliko vijećnika i da ćemo bitno utjecati na novu politiku novog vodstva u gradu Zadru. Znate da je došlo do određene smjene, ja bih rekao političara i generacija u Zadru. Stari gradonačelnik se više ne kandidira, misilm da nije to  samo promjena jednog čovjeka. Treba doći do širih promjena, ali treba doći i do rješavanja ovakvih projekata o kojima je Nino govorio, kazao je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

03. svibanj 2024 01:58