StoryEditorOCM
4 kantunaFRIZURA RAZDORA

Hrvatica iz Njemačke ljuta na zadarsku frizerku: "Šokirala sam se kad mi je rekla cijenu!" Tko je tu u pravu?

Piše Zadarski.hr
30. prosinca 2023. - 16:58

Hrvatica iz Njemačke stigla je u Hrvatsku na odmor, otišla je na frizuru i šokirala se cijenom, piše fenix-magazin.de, ističući kako je cijena često uvjetovala dolazak na uljepšavanje u Hrvatsku gdje je cijena bila značajno niža nego u Njemačkoj.

Magazin piše kako se posljednjih mjeseci i to promijenilo, a za primjer navode upravo spomenutu 34-godišnju Hrvaticu koja je iz Stuttgarta za božićne blagdane stigla u Zadar. Iskoristila je dolazak kako bi otišla frizerki. Željela je napraviti pramenove, a onda se šokirala kad joj je frizerka rekla cijenu – 265 eura.

– Bila sam šokirana, ali poznajem tu frizerku već godinama i bilo mi je neugodno otkazati termin pa sam otišla kod nje. Rekla mi je da će cijeli tretman trajati oko 6 sati, i to zbog toga jer će mi staviti neke preparate koje štite kosu, rekla je 34-godišnjakinja iz Stuttgarta, koja nije htjela navoditi ime frizerskog salona zbog dugogodišnjeg poznanstva s frizerkom.

“Od sada ću pitati za cijenu”

Ali, kaže, to je zadnji put da uzima termin kod frizera, a da se prethodno nije informirala o cijeni.

Usporedbe radi, cijene pramenova na dugu kosu u Njemačkoj se kreću od 100 do 150 eura.

Slučaj u Zadru može biti i iznimka, jer u nekim frizerskim salonima cijena tretmana kose s pramenovima se kreće između 60 i 100 eura.

U svakom slučaju, bolje je prethodno provjeriti cijenu nego se kasnije šokirati.

01. svibanj 2024 14:47