StoryEditorOCM
4 kantunaKADROVSKE ROŠADE U ZADARSKOM DORHU

Imenovani novi zamjenici Troskotu i Škari, dosadašnji raspoređeni na niže dužnosti...

Piše B.S.
30. prosinca 2017. - 10:00
Općinski-sud-Zadar-640x360

Državnoodvjetničko vijeće (DOV) na čelu s predsjednikom Draženom Jelenićem, zamjenikom Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske, na svojoj je zadnjoj sjednici za novu zamjenicu županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru (ŽDO) imenovalo Svetlanu Barišić.

Do imenovanja, Barišić je, kako se navodi na stranicama DOV-a obnašala dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru. Prije toga je bila voditeljica Građansko-upravnog odjela Općinskog državnog odvjetništva u Benkovcu u vrijeme kada ga je vodio Goran Troskot, sadašnji voditelj i glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Zadru.

Troskot je pak nedavno za svog prvog zamjenika imenovao Duška Berovića, umjesto Slobodana Denone koji je voditelj Kaznenog odjela. Novo ime u zadarskom ŽDO-u je i službenica za informiranje Vanja Višković, dok je na mjestu voditeljice Građansko-upravnog odjela ostala Lidija Vitaljić.

Do kadrovskih rošada došlo je i Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru (ODO) koje vodi vršitelj dužnosti Ivica Škara, koji je ujedno i službenik za informiranje.

Iako je donedavno njegova prva zamjenica bila Kerol Sablić Radman, na njezino mjesto je imenovana Darija Padovan Buškulić. Novost na stranicama zadarskog ODO-a je i povjerenica za etiku Melita Žnidarić, te službenica za zaštitu osobnih podataka Maša Jurjević.

Voditeljica Kaznenog odjela je Branka Rukavina, dok je voditelj Građansko-upravnog odjela Marino Šarić.

Oglas o slobodnim mjestima u Općinskom i Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru, Državnoodvjetničko vijeće objavilo je 25.listopada. Natječajem su se tražila dva zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru, za potrebe rada Kaznenog odjela, te jedan zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru, za potrebe rada Građansko-upravnog odjela.

25. travanj 2024 10:59