StoryEditorOCM
4 kantunaDEMANTI I REGIRANJE

Luka Prtenjača: Moj otac nije prijetio smrću šefu HDZ-a, niti Općini duguje. Načelnik Pelicarić nam se osvećuje po nalogu Marina Colića!

Piše Zadarski.hr
4. ožujka 2024. - 13:06

Na naš tekst 16 MILIJUNA RAZLOGA Zaoštrava se rat oko marine: Filipjanci bojkotirali sastanak i traže raskid ugovora! Šef HSP-a dobio 30 dana zatvora - Coliću prijetio smrću! reagirao je Luka Prtenjača, sin Siniše Prtenjače, vlasnika ugostiteljskog objekta i šefa HSP-a u Sv. Filipu i jakovu, koji je zbog navodnih prijetnji upućenih Marinu Coliću dobio mjesec dana istražnog zatvora. 

Njegov demanti prenosimo u cijelosti:

"Poštovani, gospodin Colić je iznio niz neistina na račun mog oca u vašem članku. Ovim preslikom službenog dokumenta, potvrđujem da Siniša Prtenjača nema nikakvih dugovanja prema Općini. Plaža Banj d.o.o. također nema nikakvih dugovanja.

Želim da se znaju razlozi zašto se hrvatskom branitelju koji nikakve beneficije u životu nije tražio osim da pošteno radi, i plaća svoje račune, te nema nikakve dugove iza sebe. Očito je da po Marinu Coliću nitko tko radi pošteno, a da nije u njegovoj stranci, nije zaslužan da vozi automobil što danas svaki prosječni građanin može kupiti.

Hrvatski branitelj Siniša Prtenjača, koji nije tražio mirovinu, stan, teren, itd., uklanja se s pozicije na kojoj je 23 godine samo zbog osobnih razloga Marina Colića i lokalnih šerifa kao što se do sad već moglo u puno navrata vidjeti kad je u pitanju općina Sveti Filip i Jakov. S poštovanjem Luka Prtenjača".

image

Potvrda Općine Sv. Filip i jakov da ugostiteljski objekt Siniše Prtenjače nema dugovanja

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija

Luka Prtenjača tvrdi da njegov otac i njegova tvrtka nemaju nikakvih dugovanja ni prema državi, štoviše, da mu Općina duguje određeni iznos na ime preplaćenog koncesijskog odobrenja za prethodne godine.

Mlađi Prtenjača nadalje navodi da je bio svjedok događaja te da njegov otac nije prijetio smrću Coliću, šefu lokalnog HDZ-a, općinskom vijećniku i direktoru Komunalca. Naglašava da je lokacija za ugostiteljski objekt koju njegov otac koristi dugi niz godina namjerno izbrisana iz općinskog plana gospodarenja pomorskim dobrom kao čin osvete načelnika Pelicarića.

Otac mu je, naime, prošlog ljeta prijavio nadležnim tijelima radove u marini u Sv. Filipu i Jakovu tijekom turističke sezone, a negativno je i istupao u medijima u svezi radova na pomorskom dobru koje je provodila Općina i zbog kojih je načelnik Pelicarić s još nekim odgovornim osobama, optužen za kazneno djelo bespravne gradnje na pomorskom dobru.  

- Kad je moj otac došao kod načelnika da ga pita zašto mu ove godine nema lokacije u planu gospodarenja pomorskim dobrom Pelicarić mu je rekao da je to zbog prijave radove na marini. "Sada smo jedan jedan", kazao je mom ocu. U pitanju je dakle čista osveta koju Pelicarić provodi po Colićevom nalogu. Sada su im se na meti našli i investitori u marinu u Svetom Petru. Sve ono što je Marko Santini kao vlasnik tvrtke Labora izjavio za vaš portal, ja nažalost mogu samo potvrditi, kaže Luka Prtenjača.

01. svibanj 2024 14:33