StoryEditor
4 kantunaPOLICIJA UHITILA 29-GODIŠNJAKA

Na livadi napao 93-godišnju ženu, a potom i 62-godišnjakinju, pa im prijetio ubojstvom i silovanjem!

Piše B.S.
7. listopada 2019. - 11:45
policija silovanje

Policijski službenici Postaje granične policije Gračaca uhitili su 29-godišnjaka kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela.

Muškarac je u subotu oko 18.30 sati u Gračacu na livadi fizički napao 93-godišnju ženu, a potom i 62-godišnjakinju, pri čemu im je prijetio ubojstvom i silovanjem, te ih lakše ozlijedio.

Kada su uspjele pobjeći i otišle do kuće, krenuo je za njima, provalio dvorišna vrata i ušao u kuću, gdje je je nastavio s prijetnjama. Kada je ženama u pomoć došao 70-godišnjak, fizički ga je napao udarajući ga najprije šakom u glavu, a potom rukama i nogama po tijelu pri čemu ga je teško ozlijedio.

Nakon toga je i dalje nastavio prijetiti i zlostavljati obje žene sve do 21,30 sati, kada se udaljio iz kuće, a one su pozvale policiju.

Policijski službenici su ga ubrzo nakon dojave uhitili u ulici Ante Starčevića u Gračacu nešto iza 22 sata, te ga uz uporabu sredstava prisile priveli u prostorije policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Sinoć je uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela prijetnje, narušavanja nepovredivosti doma i poslovnih prostora, bludnih radnji te teških tjelesnih ozljeda predan pritvorskom nadzorniku PU ličko-senjske

Izdvojeno

12. srpanj 2020 22:45