StoryEditorOCM
4 kantunaNOVA LINIJA

Od danas iz Zadra u London i sa Easy Jetom

Piše M.K.
27. svibnja 2017. - 21:01
NIK_3748

Zrakoplovom EasyJeta danas je sletjelo prvih 154 putnika na liniji iz Londona (Luton).

- Dolazak easyJeta kao jednog od vodećih europskih niskotarifnih prijevoznika iznimno je značajan u širenju ponude Zračne luke Zadar. Riječ je o jednoj od najpopularnijih europskih zrakoplovnih kompanija. Godišnje preveze preko 73 milijuna putnika. Leti na 800 linija prema 130 aerodroma u 31 zemlji, a od danas s ponosom možemo reći da u svojoj ponudi ima i Zadar. Zrakoplovima ove kompanije Zadar će od danas do 30. rujna biti povezan s Londonom, subotom i srijedom. Od 27. lipnja starta i linija za Milano, koja će Zadar povezivati s ovim talijanskim gradom tri puta tjedno - kazali su u Zračnoj luci zadar.

Jutrošnji dolazak prvog zrakoplova EasyJeta obilježen je tradicionalno atraktivnim vodenim topovima vatrogasne postrojbe Zračne luke Zadar.. Inače, Zračna luka Zadar u prva četri mjeseca ove godine bilježi 24 posto više putnika u odnosu na isto razdoblje lani, dok u travnju povećanje iznosi 15% posto.

- Nadamo se da će dobrim brojkama pridonijeti i još jedna nova kompanija - Fly Bee koja će na liniji za London (Southend) letjeti do početka rujna - istaknuli su u Zračnoj luci Zadar.

03. svibanj 2024 06:05