StoryEditorOCM
4 kantunaSJEDNICA ODBORA

Predloženi članovi radne skupine koja će izraditi Statut budućeg zadarskog Centra za mlade. Evo tko su...

Piše Zadarski.hr
27. studenog 2023. - 14:33
Zadar, 280923. Drustvo arhitekata Zadra (ZDA) u suradnji s Gradom Zadrom, Gradskom knjiznicom Zadar i Arhitekturom Square organiziralo je sestu po redu Gradionicu s temom dizajna urbane opreme u javnom dnevnom boravku Centra za mlade.Jure Miskovic/Cropix/Cropix

Daniel Radeta, predsjednik zadarskog SDP-a i gradski vijećnik, priopćio je kako je danas, u ponedjeljak, održana sjednica Odbora za izbor i imenovanje na kojoj su završili razgovore sa svim prijavljenim udrugama, to jest njihovim predstavnicima, koji će izraditi i predložiti Statut buduće ustanove Centar za mlade.

- S obzirom na veliki broj prijavljenih (njih ukupno 18), kao predsjednik Odbora predložio sam povećanje broja članica i članova same radne skupine. Odbor je tako umjesto pet, izabrao osam kandidata i kandidatkinja iz javnog poziva i predložio predsjednika Gradskog vijeća Marka Vučetića kao koordinatora ove radne skupine - izjavio je Radeta, te dodao kako će jednog člana predložiti Grad Zadar u ime osnivača zbog same ideje o suodlučivanju.

Slijedom svega navedenog izabrani su: 

Marija Živković - ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE ZADARSKE ŽUPANIJE

Maja Šimić - UDRUGA DRAGON TEATAR ZADAR

Mario Županović - PLATFORMA SAMOSTALNIH UMJETNIKA I ORG. U KULTURNOJ SCENI

Morana Rogić Vihar - UDRUGA ZA IZVANNASTAVNE I IZVANŠKOLSKE AKTIVNOSTI CINAZ

Iva Župan - UDRUGA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA SVJETLO ZADAR

Silvestar Petrov - UDRUGA ZA POTICANJE RAZVOJA LJUDSKIH POTENCIJALA I KREATIVNOSTI PRIZMA

Vinko Radovčić - DRAMA PLUS ZADAR

Andrej Fric - UDRUGA CENTAR NEZAVISNE KULTURE

Nakon što Gradsko vijeće potvrdi ovaj prijedlog Odbora, radna skupina će gradonačelniku Branku Dukiću predložiti i vršitelja dužnosti buduće Ustanove prije njenog samog osnivanja.

02. svibanj 2024 04:25