StoryEditorOCM
4 kantunaAKCIJA MLADIH

Pupić Bakrač i Rubeša o KK Zadru: "Nećemo podržati rebalans i nova tri milijuna kuna za klub. Neka se spoje sa Sonik Puntamikom"

Piše Zadarski.hr
12. kolovoza 2021. - 17:10

Ante Rubeša i Marko Pupić Bakrač, vijećnici Akcije mladih u Gradskom vijeću kazali su danas na konferenciji za novinare kako neće podržati rebalans proračuna kojim bi se za KK Zadar izdvojila nova  tri milijuna kuna.

- Stavljaju nas pred dilemu - ako ne date novac, mi nećemo izvući sezonu. Zašto nisu ranije mislili o tome. Koji su bili prijedlozi osim toga da im se daje iz proračuna .Po nama, jedino rješenje je napuštanje modela dioničkog društva, povratak na udrugu građana i poslovanje u skladu s financijskim mogućnostima. Jedna od mogućnosti je spajanje sa Sonik Puntamikom- istaknuo je Pupić-Bakrač.

Ante Rubeša ocijenio je izjavu direktora kluba Željka Žilavca o davanju tri milijuna kuna ucjenom na koju vijećnici neće pristati.

- Mi se nismo uključili u politiku kako bismo kupovali igrače za KK Zadar, nego gradili vrtiće i škole. Donese li se prijedlog na Gradsko vijeće podnijet ćemo amandman da se taj iznos podijeli na 10 dijelova za uređenje 10 kvartovskih igrališta.

17. travanj 2024 00:34