StoryEditorOCM
4 kantunaPOMORSKO LOŠE (2)

Reakcija iz Grada Zadra: Ako Hoteli Zadar sutra krenu rušiti naš objekt na Kolovarama, mi ćemo o tome obavijestiti policiju!

Piše IN
25. lipnja 2020. - 13:18

- Ako Hoteli Zadar sutra krenu rušiti bespravne dijelove objekta 'Zara Beach' na Kolovarima, mi ćemo o tome obavijestiti policiju - komentirao je Tomislav Korona, pročelnik za upravljanje gradskom imovinom, najavu iz Hotela Zadar da će u petak u 9 sati izvršiti rješenje građevinske inspekcije staro desetak godina o uklanjaju bespravno dograđenih objekata na plaži Kolovare.

- Taj je objekt, odnosno parcela na kojoj se nalazi, u vlasništvu države Hrvatske koja ga je predala Gradu Zadru na upravljanje. Zbog ruševnog stanja objekata mi smo tu parcelu ogradili i pristup zgradi je zabranjen. Ako netko bez naše dozvole pokuša maknuti ogradu ili pokuša rušiti objekt, mi ćemo o tome obavijestiti policiju. Hoteli Zadar nisu vlasnici objekta niti su ikad dokazali svoj posjed. Njihov ulazak na našu parcelu i najava uklanjanja dijelova imovine koja nije njihova za nas je protuzakonita - kazao je pročelnik Korona.

Uskoro opširnije...

20. travanj 2024 14:04