StoryEditorOCM
4 kantunaLUDA PRIČA

Saljani unajmili avion i odletjeli jutros iz Zemunika na utakmicu u Glasgow; Škoti ih nisu pustili pa su završili na drugom mjestu, evo što kažu!

Piše Lada Burčul
18. lipnja 2021. - 21:11

- Je, unajmili smo privatni avion za ići gledati utakmicu Hrvatska-Češka u Glasgow - kaže nam u petak navečer Saljanin Sebastian Jagić Njare, koji je sa bratom Šimom i prijateljima Domagojem Raljevićem i Lukom Vojvodićem u petak ujutro odletio sa zemuničke Zračne luke privatnim avionom u Škotsku.

- Ulaznice smo već imali, bili smo ludi od sreće, to je jedna češka tvrtka i dobili smo i popust, lakše je bilo s njima se dogovoriti nego s našim ženama da nas puste - šalio se u petak navečer Njare u telefonskom razgovoru, ali, kaže, na utakmicu - nisu stigli.

image
U zrakoplovu su uživali

- Kad smo došli iznad Škotske, pilot nam je rekao da je upravo obaviješten da moramo napustiti škotski zračni prostor jer zbog pandemije oni nam ne dozvoljavaju slijetanje i dolazak. Čovječe, koje je to bilo razočarenje! Prvo, nećemo gledati utakmicu, a drugo, 'ko će se od srama sad vratiti i utakmicu gledati iz Zadra? Iz Zemunika možda? Hahaha, to nije dolazilo u obzir - priča nam Sebastian.

Pa gdje ste gledali utakmicu?

- A, razmišljali smo u zraku, u avionu, gdje da kažemo pilotu da nas vozi. I odlučili smo pitati dozvolu za ulazak u Češku. I evo nas u Pragu, tu smo gledali utakmicu, s češkim navijačima, haha, svašta se nama izdogađalo, ali izabrali smo Prag zbog kultne pivnice, Flek, gdje je osnovan Hajduk, tamo smo odlučili gledati utakmicu. A pilotu je bilo ok, on je ionako iz Praga došao po nas jutros u Zemunik - priča Sebastian, koji će se s ekipom vratiti doma, ali razočaran postupkom Škotske.

- Nije mala stvar skupiti tolike šolde i namoliti žene da nas puste. I onda ne možemo na utakmicu. A mi smo strastveni navijači. Neka, evo nas u Pragu i sada nam je odlično - kazao nam je nakon utakmice 28-godišnji Saljanin Sebastian Jagić Njare.

image
Obavijest pilota da ne smiju sletjeti u Škotsku ih je razočarala...
21. rujan 2023 00:25